Eerste foto’s Paola ten Cate | De Oranjes

maandag 21 maart 2011

Eerste foto’s Paola ten Cate

Vandaag zijn de eerste foto’s verschenen van de op 25 februari geboren Paola Cecilia Laurentien met haar ouders Prinses Margarita, Tjalling Ten Cate en zus Julia.


Na de geboorte van Julia verschenen er al vrij snel foto’s… Omdat de nieuwe woning van het gezin (in Wassenaar) nog volop in de verbouwing zat, en het niet zo leuk is om voor een kapotte muur te poseren zijn deze foto’s pas gemaakt toen het huis helemaal afgewerkt was. Het huis in Wassenaar – ook op landgoed de Horsten – beschikt over een grote tuin, die was er in Amsterdam niet. Dubbelgeluk dus!


KLIK HIER VOOR 3 FOTO’S (PPE)

9 opmerkingen:

 1. Wat zijn de twee dochter van Prinses Margarita en Tjaling toch schattig! Julia is veranderd zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn prachtige foto's! Wat een schattige meisjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's em het zijn schattige meisjes. zo te zien heeft Margarita haar geluk hervonden in Tjalling en de meisjes. Heel veel geluk in dit nieuwe leven en hopende is haar oude leven met edwin voorgoed achter de rug voor haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt hele mooie en leuke foto's! Het is een schattig meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Achteraf gelukkig dat Magerita gebroken heeft met Edwin de Roy van Zuydewijn. Ze is nu volgens mij echt gelukkig, mag natuurlijk ook wel met zulke mooie kindjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's en mooie meisjes!
  Ze ziet er inderdaad heel gelukkig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gelukkig gezinnetje! Ze zien er allemaal zo mooi en gelukkig uit! En wat is Julia veranderd, echt al groot geworden! Superlief <3
  En natuurlijk de kleine Paola ook (:

  BeantwoordenVerwijderen