Koningsdag 2018 in Groningen | De Oranjes

donderdag 14 september 2017

Koningsdag 2018 in Groningen

Het moet nog Prinsjesdag worden, maar het is vandaag ook alvast bekendgemaakt dat de Koninklijke familie Koningsdag 2018 in Groningen viert. 


Het wordt de derde keer dat de Koninklijke familie de provincie Groningen bezoekt tijdens de viering van Koningsdag/Koninginnedag. In 1990 kwamen de Oranjes naar Haren en Loppersum en in 2004 waren Groningen en Warffum aan de beurt. De komende maanden zal gewerkt worden aan het precieze programma voor de 51e verjaardagsviering van de Koning.

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat het Noorden gekozen is en voor alle bezoekers uit het Noorden ben ik erg blij dat Groningen is gekozen. Het duurt gelukkig nog even, maar ik verheug me er nu al op, maar eerst Prinsjesdag komende dinsdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mijn gevoel is koningsdag net voorbij, maar we kunnen er weer naar uitkijken. Voor mij is het helaas 2 uur reizen, maar ik ga er zeker heen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik las het in de krant en ben nu al benieuwd naar de volgende hoogtij dag ;)

    BeantwoordenVerwijderen