Koninklijk gezin uitgebreid met mopshondjes | De Oranjes

dinsdag 12 september 2017

Koninklijk gezin uitgebreid met mopshondjes

Het Koninklijk gezin lijkt te zijn uitgebreid met minstens één (maar waarschijnlijk twee) mopshondjes.


De labradors Skipper en Nala zorgden al voor veel gezelligheid in het gezin, maar vooral Prinses Alexia is dol op de mopshondjes, waarvan ze er één als profielfoto op haar sociale media account heeft. Ze noemt Donald en Jewel 'de beste huisdieren ooit'. Wellicht heeft het gezin de hondjes nog maar pas aangeschaft en zien we hen binnenkort eens op een officiële nieuwe gezinsfoto óf tijdens de zomerfotosessie volgend jaar. Labradors Skipper en Nala mochten al bij diverse fotomomenten aanwezig zijn.

8 opmerkingen:

 1. Ja, wie ben ik om te zeggen dat ze niet mooi zijn. Ik houd van dieren en de labradiors vind ik persoonlijk enig, maar deze mopshondjes vind ik niks. En het is maar goed dat we niet allemaal hetzelfde zijn. Maar als prinses alexia dol is op deze honden, dan hoop ik echt dat ze hier veel plezier aan zal beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze er wel grappig uitzien en lieve oogjes. Maar ik vind ieder dier leuk. En bovendien zijn dieren altijd nog vele malen knapper dan de meeste mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh, ik smelt wel van die foto, dus ik snap dat prinses Alexia ze leuk vindt. Ben benieuwd wanneer we ze gaan zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elma de Bruin-Hoogeweij18 september 2017 om 19:13

  Grappig, maar ik vraag me dan altijd af hoe het bekend is dat Alexia de foto als profielfoto op sociale media heeft, is dat zo op te zoeken dan, krijg altijd de indruk dat het erg geheim is. Weet jij hier het antwoord op?
  Verder nog altijd genieten van je website, dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, maar ik durf niet te linken naar het account van de prinses. Vandaar dat ik er maar een beetje vaag over doe..

   Verwijderen
 5. Wel een beetje jammer dat ze voor een dergelijk ongezond ras kiezen. Niet echt een fijn voorbeeld, helaas.

  BeantwoordenVerwijderen