Koningin Máxima bij uitreiking LOEY Awards 2017 | De Oranjes

maandag 11 september 2017

Koningin Máxima bij uitreiking LOEY Awards 2017

Koningin Máxima heeft vanavond haar hakken verruild voor slippers met een klein hakje tijdens de uitreiking van de van de 8e LOEY Awards; de prijzen voor de beste online ondernemer van het jaar.

De uitreiking vond plaats in het bedrijfsverzamelgebouw The Cloud in Amsterdam. De LOEY (Leading Online Entrepreneur of the Year) Award, een initiatief van investeringsmaatschappijen Endeit Capital en Peak Capital, wordt georganiseerd door de Stichting LOEY. Het doel van de stichting is het stimuleren van groei, innovatie en inspiratie in de online industrie in Nederland. Naast de uitreiking van de LOEY Awards maakt de stichting succesvolle online ondernemers zichtbaar waardoor nieuwe online initiatieven en samenwerkingsverbanden gestimuleerd kunnen worden.
Een jury, bestaande uit juryvoorzitter Daniel Ropers (bol.com), Prins Bernhard (Levi9), (rechtsachter de Koningin op de groepsfoto) Corinne Vigreux (TomTom), Joost Romeijn (Sundio Group) en Bas Beerens (oprichter WeTransfer, winnaar LOEY Award 2016), heeft de uiteindelijke winnaar op basis van groei, innovatie en inspiratie geselecteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten