Koningin Máxima brengt werkbezoek aan TOBROCO Machines | De Oranjes

donderdag 8 juni 2017

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan TOBROCO Machines

Koningin Máxima bracht vandaag een bezoek aan TOBROCO Machines in Oisterwijk. De fabrikant van machines is winnaar van de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie midden- en kleinbedrijf. 



TOBROCO Machines werd opgericht in 1996 en is fabrikant van machines voor gebruik in onder meer de landbouw, wegenbouw en terreinonderhoud. De machines worden op maat ontworpen. Inmiddels biedt het bedrijf 36 verschillende modellen in veertig landen. Alle machines worden ontworpen en gebouwd in Oisterwijk. Tijdens haar bezoek kreeg Koningin Máxima een rondleiding door het bedrijf, waarbij de innovaties bij de ontwikkeling van nieuwe machines en in het productieproces werden toegelicht, zoals een volautomatisch magazijn. Máxima droeg een overbekende jas en jurk, maar moest daaroverheen nog een geel veiligheidshesje dragen omdat de meeste werknemers gewoon doorwerkten.

Video:

1 opmerking:

  1. 'k wist niet dat de koningin deze outfit al zo vaak gedragen heeft, maar las het net op een andere blog. Ik vind het haar wel mooi staan. Wat goed dat ze ook in machines geïnteresseerd is ;)

    BeantwoordenVerwijderen