Koning Willem-Alexander luncht met Hertogin van Cambridge | De Oranjes

dinsdag 11 oktober 2016

Koning Willem-Alexander luncht met Hertogin van Cambridge

Prinses Alexia en Prinses Ariane moesten vandaag iets sneller hun boterham opeten. Tien voor één arriveerde de Hertogin van Cambridge bij Villa Eikenhorst voor een lunch met Koning Willem-Alexander. De Hertogin, in de volksmond beter bekend als 'Kate', bezocht verder vandaag nog het Mauritshuis in Den Haag en Bouwkeet in Rotterdam.



Terwijl de prinsessen Alexia en Ariane weer op weg waren naar de Bloemcampschool, kwam er een andere optocht auto's het terrein van Villa Eikenhorst oprijden. Koning Willem-Alexander stond de Hertogin van Cambridge al op te wachten in de gang.
Binnen was er nog een fotomoment, waarna er - achter gesloten deuren - geluncht werd. Toevallig had de Koning een stropdas om in dezelfde kleur als 'Kate's' pakje. De Hertogin bleef zo'n drie kwartier bij de Koning. Haar volgende stop was het Mauritshuis in Den Haag waar ze de tentoonstelling 'At Home in Holland: Vermeer and his Contemporaries from the British Royal Collection' bekeek. Verder werd Bouwkeet bezocht, een maatschappelijk project in Rotterdam.

1 opmerking: