Koningin Máxima in Argentinië - II | De Oranjes

woensdag 12 oktober 2016

Koningin Máxima in Argentinië - II

Op de tweede en laatste dag van haar bezoek aan Argentinië had de Koningin onder andere een bespreking bij de Centrale Bank. Ook werd ze ontvangen door de Argentijnse president en zijn vrouw.



Bij de Centrale Bank had de Koningin een bespreking en daarna een ontmoeting met gouverneur Federico Sturzenegger. Aansluitend ging Máxima naar het ministerie van Financiën voor een ontmoeting met Alfonso Prat-Gay, de minister van Financiën. Tot slot werd Koningin Máxima ontvangen in Olivos, de residentie van president Mauricio Macri. Eerder dit jaar ontmoette de Koningin de president ook al tijdens het World Economic Forum in Davos. Bij zijn residentie werd de Koningin heel informeel ontvangen. Ook de vrouw van de president, Juliana Awada was erbij. Het drietal (en een dochtertje) poseerde gearmd bij de voordeur. 

Aan het eind van het bezoek was er een persconferentie met Koningin Máxima: Koningin Máxima zal morgenochtend weer in Nederland arriveren. Ze neemt ook haar ouders mee, zodat ze samen de herfstvakantie van de prinsessen kunnen doorbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten