Prinses Alexia en Prinses Ariane feesten in 85-jarige Bloemcampschool | De Oranjes

maandag 10 oktober 2016

Prinses Alexia en Prinses Ariane feesten in 85-jarige Bloemcampschool

Sinds vrijdag 16 september bevinden Prinses Alexia en Prinses Ariane zich in een feestelijke school. De Bloemcampschool bestaat 85 jaar. Het jubileum wordt deze week met een groot eindfeest afgesloten.


Het lustrum van de Bloemcampschool bestond uit diverse feestmomenten. Op vrijdag 16 september werden alle leerlingen op soesjes getrakteerd. Vorige week was er ook een feestweek voor de leerlingen met als thema 'Forever young', tevens het thema van de landelijke Kinderboekenweek. Om die reden werd er meerdere dagen voorgelezen door bekende kinderboekenschrijvers, en waren er workshops met kinderboeken illustratoren. Vooral Prinses Ariane, die heel graag tekent, zal hier van genoten hebben. Afgelopen zaterdag was er voor oud-leerlingen van de school een reünistenborrel. Diezelfde avond konden de ouders, leerkrachten en reünisten dansen op het lustrumfeest met de Wassenaarse rock coverband “Grind” en DJ Nijkie. Het grootste feest, waar Alexia en Ariane vast naar uitkijken, moet nog komen. Aanstaande donderdag is er op school een groot Kinder Discofeest. Van 17.30 tot 19.00 uur voor de onderbouw (groep 1 t/m 4) en van 19.30 tot 21.00 uur voor de bovenbouw (groep 5 t/m 8). Het thema is: "Forever Young goes Real Disco!" Er zal een DJ zijn, een disco lichtshow en lekkere hapjes. Omdat er die avond ook veel gedanst zal worden is het te hopen dat Prinses Alexia haar krukken inmiddels niet meer nodig heeft.

Het vorige lustrum van de Bloemcampschool vond plaats in 2011. De school bestond toen 80 jaar, en er werden veel activiteiten georganiseerd. Zo was er een sponsorloop, er was een speciaal lustrumlied en Amalia nam deel aan 'Bloemcamp Got Talent'.

2 opmerkingen: