Koninklijk paar bedankt Nationaal Comité Inhuldiging met diner | De Oranjes

vrijdag 28 maart 2014

Koninklijk paar bedankt Nationaal Comité Inhuldiging met diner

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben vanavond samen met Prinses Beatrix een diner aangeboden aan de leden van het Nationaal Comité Inhuldiging. 

Op voorstel van de minister-president werd na de bekendmaking van de abdicatie van Koningin Beatrix een Nationaal Comité Inhuldiging ingesteld die de taak op zich nam om de feestelijkheden rondom de dag van de inhuldiging te coördineren. Zo werden er Koningsspelen georganiseerd, ontstond er een Droomboek en vond er een Dankbetuiging voor Prinses Beatrix plaats. De laatste activiteit was dus op 1 februari, en daarmee zit de taak van het Nationaal Comité Inhuldiging erop.

Vanavond kwamen ze op uitnodiging van het Koninklijk paar nog een keer allemaal samen. Op Paleis Noordeinde kregen de heer dr. G.J. Wijers, voorzitter, de heer ing. A. Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, mevrouw M.N. Albertina, televisieproducent en mediaconsultant, de heer J.A. van den Ende, theaterproducent, mevrouw drs. A.C. van Es, wethouder gemeente Amsterdam, de heer R.P.S. Krajicek, directeur ABN Tennis Toernooi en oprichter van de Richard Krajicek Foundation, de heer dr. R. R.R. van der Vorst, merkendeskundige en publicist, en de heer B.P. Woldring, internet-ondernemer samen met twee adviserende leden, een secretaris en een communicatieadviseur vanuit het ministerie van Algemene Zaken en twee adviserende leden vanuit de Dienst Koninklijk Huis, een heerlijke maaltijd geserveerd. Voorafgaand aan het diner werd er een foto gemaakt in de balkonzaal:


Foto: ©  Jeroen van der Meyde/RVD 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten