CAROLINA EN ALBERT VOOR DE WET GETROUWD | De Oranjes

zaterdag 21 april 2012

CAROLINA EN ALBERT VOOR DE WET GETROUWD

Prinses Carolina de Bourbon de Parme is vandaag met Albert Brenninkmeijer voor de wet getrouwd in Wijk bij Duurstede – tevens de woonplaats van Prinses Irene ( als ze in Nederland is) Onder de aanwezigen waren behalve Prinses Irene en haar kinderen ook o.a. Prins Constantijn en Prinses Laurentien en Prins Floris en Prinses Aimée aanwezig. 

Ook de broer van Carolina – Carlos – trouwde op 12 juni 2010 met Annemarie in Wijk bij Duurstede voor de wet. Inmiddels verwachten Carlos en Annemarie hun eerste kindje die over een paar weken geboren wordt. De buik van Prinses Annemarie liet vandaag in ieder geval zien dat het kindje er nu wel lang genoeg in gezeten heeft. Het burgerlijk huwelijk van Carolina en Albert vond – zoals de kinderen van Prinses Irene dat zo goed kunnen – in intieme familiekring plaats en in eerste instantie ook in het geheim. Maar omdat het oude stadhuis van Wijk bij Duurstede niet bepaald op een afgelegen locatie ligt, waren er al gauw een handjevol mensen getuige van het pasgetrouwde stel. Het duurde dan ook niet lang voordat de pers getipt werd ;)

16 juni vindt – zoals eerder bekend werd deze week – het kerkelijk huwelijk plaats in Florence (Italië). Dat zal uiteraard veel grootser aangepakt worden met veel gasten uit onder andere de Koninklijke familie en de familie Brenninkmeijer.

8 opmerkingen:

 1. mooie foto's en gefeliciteerd en veel geluk samen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stralend stel! Leuk dat ze op deze manier toch hun huwelijk (redelijk) prive kunnen sluiten! Ze ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie foto! Leuk dat ze getrouwd zijn. Nu Jaime nog

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoezo hij mag toch ook wel vrijgezel blijven??

   Verwijderen
 4. Goh.... een koninklijk lid dat trouwt met een Brenninkmeijer.....

  over echte liefde gesproken :-0

  of toch eerder de financiële superioriteit voor de komende generaties vastleggen?

  en dan zeiken wij over uithuwelijken in de woestijn van Marokko...lol

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem, je slaat de spijker op z'n kop! Geld in ruil voor aanzien en aan beide kanten extra connecties waar gebruik gemaakt van kan gaan worden. Zo blijven ze nog lang elite en dat is precies de bedoeling. De hele Oranje familie gaat naar Italie om kennis te maken met deze puissant rijke familie, hoe gemakkelijk is dat voor de komende generaties? http://www.telegraaf.nl/binnenland/12357204/__Koninklijk_paar_bij_huwelijk__.html
  Mooi stel dat wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een lid van de Koninklijke familie komt nou eenmaal eerder in aanraking met 'rijke mensen' dan de 'gewone burgers'.
  Waarom zou dit geen echte liefde zijn?

  BeantwoordenVerwijderen