2011: Koninginnedag mét Prins Friso.. | De Oranjes

zondag 29 april 2012

2011: Koninginnedag mét Prins Friso..


Foto: © Gert-Jan de Wit, http://www.hw-photoall.nl/

6 opmerkingen:

 1. Een hele mooie foto van de prins en dit zal echt wel een van de laatste zijn van de prins . Erg jammer, maar morgen zal hij bij vele er in gedachten bij zijn, in ieder geval bij mij. Ik wens iedereen morgen ondanks dat deze prins er niet bij is, een hele fijne Koninginnedag en ik wens de Koninklijke familie veel kracht toe morgen, want makkelijk zullen ze het niet hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoezo grof...! "dit zal echt wel een van de laatste zijn van de prins . Erg jammer"

   Verwijderen
 2. Ja, anoniem, als wij heel erg reeel zijn, dan is dit wel de waarheid. Hopen op een wonder dat doen we allemaal ook ik, maar erg reeel zijn en de feiten onder ogen zien en in gedachten zal hij altijd bij ons zijn,want stel dat en ik zeg stel dat hij bijkomt, dan hoe zal hij zijn en ook al is hij gehandicapt of ook geestelijk gehandicapt, dan zal de Koninklijke familie hem ook niet meer in het openbaar laten verschijnen, want dat gun je hem niet, maar ook de familie en het volk niet.
  Laten we prins Friso in gedachten houden, zoals hij was met deze mooie foto, die royalfanvivian op de site heeft geplaatst.

  En meneertje of mevrouwtje anoniem, maak je bekend of mogen we je naam niet weten, wees eerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk en passend om een "oude" foto van Friso uit de kast te halen. Ben het er mee eens, denk ook niet, dat wij hem weer zo zullen zien. Heel jammer en triest is dat, voor all voor zijn familie. Of hij ooit opknapt? T'is de hele familie te hopen en mee bidden kunnen wij allemaal....

   Verwijderen
 3. Konden we hem maar wakker kussen...

  BeantwoordenVerwijderen