PAS EIND DEZE WEEK PROGNOSE OVER PRINS FRISO | De Oranjes

maandag 20 februari 2012

PAS EIND DEZE WEEK PROGNOSE OVER PRINS FRISO

In het laatste persbericht (zondag) laat de RVD weten dat de prognose niet eerder dan aan het eind van deze week kan worden gegeven. De situatie blijft verder ongewijzigd; stabiel, maar nog altijd in levensgevaar. En dus zorgwekkend.

Zondagmiddag brachten Koningin Beatrix en Prinses Mabel weer een bezoek aan het ziekenhuis. ’s Avonds ging Kroonprins Willem-Alexander mee. De laatste dagen werden er volop beelden en foto’s gemaakt van de kleinkinderen van Koningin Beatrix. Om hen een – voor zover mogelijk – rustige vakantie te bezorgen, is door de RVD verzocht de kinderen niet meer te fotograferen of te filmen. Bij het ziekenhuis in Innsbruck worden fotograferen wel toegelaten opnamen te maken.

Hoewel RTL nieuws gisteren beweerde dat de dochters van Prins Friso en Prinses Mabel weer terug naar Londen zouden zijn omdat hun vakantie er op zit, blijken ze – logisch- nog wel in Lech te verblijven. Vanochtend ging Gravin Zaria mee met haar moeder, en beide oma’s om haar vader te bezoeken.

18.30 uur: De man met wie prins Friso afgelopen vrijdag skiede (Florian Moosbrugger, eigenaar van Hotel Gasthof Post) is vandaag door de politie in Lech ondervraagd. Florian kon zichzelf snel bevrijden uit de sneeuw omdat hij, in tegenstelling tot de prins, wel een lawine-airbag droeg. Hij zei dat hij Friso met zijn blote handen moest uitgraven toen hij bedolven lag onder de sneeuw.

21.40 uur: Prinses Mabel met haar zus Eveline aangekomen bij ziekenhuis Innsbruck.

© Vivian Kramer - royalfanvivian

2 opmerkingen:

  1. Is allemaal afwachten. Hopelijk komt hij er boven op. Je houd alles netjes bij in je logjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Benieuw wanneer nu de prognose over prins friso gegeven kan worden..

    BeantwoordenVerwijderen