Familie bezoekt Prins Friso | De Oranjes

dinsdag 21 februari 2012

Familie bezoekt Prins Friso

Waarschijnlijk verschijnt er de komende dagen geen nieuwe informatie wat betreft de gezondheidssituatie van Prins Friso.

Het enige ‘nieuws’ wat er te melden valt zijn de bezoeken van de familie aan de prins. Vanmiddag hebben Koningin Beatrix en Prinses Mabel weer een bezoek gebracht aan Prins Friso. Op verzoek van de behandelende artsen krijgt de prins zo weinig mogelijk bezoek. Alleen zijn naaste familieleden worden bij hem toegelaten. De laatste dagen zagen we dat Prinses Mabel ’s middags meestal met Koningin Beatrix haar man bezocht, en s ‘avonds met andere familieleden.

Ondertussen hebben fotografen in Lech nog steeds geen gehoor gegeven aan de oproep van de RVD om de kleinkinderen van de Koningin met rust te laten en niet meer te fotograferen. Gisteren kwam Kroonprins Willem-Alexander met zijn nichtje Gravin Leonore het hotel uitlopen, waar een fotograaf van persbureau AP hen op stond te wachten. Volgens de RVD was Leonore “zwaar onder de indruk” van de fotograaf. Daarom vroeg de prins aan de fotograaf; “Heb je geen respect voor kinderen?” De fotograaf zou daarop geantwoord hebben dat hij dat niet heeft..

Vanavond was Prinses Mabel met Prins Constantijn en de ski-vriend van Prins Friso - Florian Moosbrugger - op bezoek in het ziekenhuis.
© Vivian Kramer - royalfanvivian

4 opmerkingen:

 1. Vreselijk respectloos!! Alleen maar het beste plaatje willen schieten en geen rekening houden met gevoelens van anderen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. volgens mij kan je alleen fotograaf worden als je geen hart hebt, alleen je portemonnee vullen. Er is netjes gevraagd om het niet te doen, en dan toch door gaan. Dan gaat alles weer achter de schermen en dan hebben de fotografen weer wat om te zeuren terwijl ze dat zelf veroorzaakt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt vreselijk om de Koningin en prinses Mabel zo te zien. Natuurlijk hopen dat hij het haalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een respectloze fotograaf!

  BeantwoordenVerwijderen