Wijzigingen in agenda Koninklijk Huis | De Oranjes

donderdag 23 februari 2012

Wijzigingen in agenda Koninklijk Huis

Aan het begin van de middag bezochten Prinses Mabel, Prins Constantijn en Prinses Laurentien Prins Friso in het ziekenhuis. Ondertussen werd bekend dat Kroonprins Willem-Alexander met z’n gezin in ieder geval nog een week in Lech blijft. De Bloemcampschool heeft blijkbaar twee weken voorjaarsvakantie, want twee weken wintersport lag al in de planning. Wel is Willem-Alexander aanstaande maandag kort in Nederland, waar hij zijn moeder vervangt. Het is niet bekend wat Prins Constantijn met z’n gezin gaat doen.

De RVD kwam met de volgende mededeling over Koningin Beatrix:

"Naar aanleiding van de gezondheidssituatie van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso wordt het verblijf van Hare Majesteit de Koningin in Oostenrijk verlengd. De Koningin is komend weekend wel kort terug in Nederland waarna zij weer naar Oostenrijk vertrekt. Dit leidt op dit moment tot de volgende drie wijzigingen in de publieke agenda van het Koninklijk Huis:

• Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje vertegenwoordigt de Koningin bij de 70e herdenkingsplechtigheid van de Slag in de Javazee op maandag 27 februari in de Kloosterkerk in Den Haag.

• De Koningin is op dinsdag 28 februari niet aanwezig bij het jubileumsymposium van Eurojust in de Ridderzaal in Den Haag.
• Het aanbieden van de geloofsbrieven door de ambassadeurs van de Republiek Mozambique en de Republiek Djibouti in Nederland, dat op woensdag 29 februari zou plaatsvinden, wordt uitgesteld. "

Vanavond bezochten Koningin Beatrix en Prinses Mabel Prins Friso.

1 opmerking:

  1. Als je alleen al die gezichten ziet, die staan zo ernstig.. Het is echt niet goed. Ik vind trouwens je kopfoto erg passend.

    BeantwoordenVerwijderen