Koningin Beatrix al op vakantie in Lech | De Oranjes

zaterdag 11 februari 2012

Koningin Beatrix al op vakantie in Lech

Koningin Beatrix is vandaag al in het Oostenrijkse Lech gearriveerd voor een vakantie van zo’n twee weken.

Echt vakantie zal het niet zijn, want ook onze 74-jarige vorstin doet nog graag aan wintersport. De Oostenrijkse televisie publiceerde beelden van de aankomst van de Koningin, en meldde ook dat er nog meer familieleden bij waren, maar zeiden niet wíe.

Volgend weekend zullen ook Kroonprins Willem-Alexander, Prinses Máxima en hun dochters naar Lech reizen. Ze kunnen dan nog een paar dagen uitrusten, tot ze maandag 20 februari - samen met de gezinnen van Prins Friso en Prins Constantijn - voor een delegatie fotografen poseren.

Tv tip:
Vanavond staat Beatrix jongste zusje weer even in de spotlights.. de NOS zendt op Nederland 2 om 18.55 uur: Portret Prinses Christina 65 jaar uit

6 opmerkingen:

 1. De tv uitzending van prinses Christina was echt mooi, hang zangcarierre kwam voldoende in beeld en ook haar verloving en huwelijk met Jorge Guillermo. Een prinses die ondanks haar handicap zich zelf wel weet te redden. Alvast van harte gefeliciteerd en veel geluk met de kinderen en kleindochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat ze er al is! Ben heel benieuwd naar volgende week Maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat de koningin alvast lekker op wintersportvakantie is. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wie er dan nog meer zijn.. volgende week hopelijk alle kinderen en kleinkinderen erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat ze dit jaar wel heel erg vroeg op vakantie is gegaan maar 1 keer gezien in de maand Februari

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is niet echt meer een vakantie te noemen... wat erg..

  BeantwoordenVerwijderen