www.royalfanvivian.weblog.nl weer online.. | De Oranjes

woensdag 14 september 2011

www.royalfanvivian.weblog.nl weer online..

www.royalfanvivian.weblog.nl weer online..

Zoals je misschien al gezien hebt is na 3 weken www.royalfanvivian.weblog.nl weer online, maar ik kan nog niet inloggen. Inloggen en alles opknappen zal pas gaan als de extra controle’s uitgevoerd zijn. Verder ontbreekt er het volgende aan mijn weblog:

- Er zijn (nog) geen categorieën, hopelijk worden ze automatisch toegevoegd, anders heb ik heel veel handmatig werk..
- Het lay-out is uiteraard niet meer te herkennen. Alle weblogs zien er momenteel zo uit, dit pas ik aan als ik dus in kan loggen..
- De logs zijn niet altijd voorzien van foto’s. Het gaat om de foto’s die ik bij web-log geupload had, als ze niet terugkomen, zal ik ze moeten vervangen.. veel werk dus..
- De berichten zijn nog niet allemaal online. Ik kan nu terugbladeren naar pagina 7, maar er ontbreken tussen augustus 2010 en april 2011 ook alle logs, ook tussen 2007 en 2009 lijkt nu alles nog weg..

Ik vertrouw erop dat het goed komt en hoop snel weer in te kunnen loggen. Tot die tijd gebruik ik deze noodweblog nog.. Helaas ben ik niet zo actueel.. maar ik probeer vandaag in ieder geval nog wat oud nieuws hier te publiceren.

Met Koninklijke groet,
RoyalfanVivian

9 opmerkingen:

 1. Hoi RFV,

  Wat een toestand, zeg! Ik hoop dat al je verdwenen stukken toch nog uit de digitale warwinkel van web-log tevoorschijn komen! Sterkte met afwachten!
  groet, Zita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel! Heb zelfs de moed niet om nu hier nieuwsberichtjes te typen.. Nog nooit zo zenuwachtig geweest..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je even een noodweblog heb aan gemaakt.ja t'duurt zo lang, ik kan ook niet meer wachten vooral nu er zoveel nieuws is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een ding is zeker: HET BEGIN IS ER, nu de rest nog. Positief blijven denken en inderdaad hoop ik dat al wat weg is, er gauw weer bij is. Ik wens je sterkte en een dag meer of minder wachten maakt dan ook niet uit. En dat je nu weet dat je weblog er weer is, lijkt het me ook "moeilijk"om hier berichtjes te schrijven.
  Met het oog op Prinsjesdag komende dinsdag, hoop ik wel dat je ons hiervan in ieder geval op de hoogte houd en voor de rest doe kalm aan en zoals Zita zegt: afwachten en daar wens ik je ook heel veel sterkte bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Vivian.

  Ik heb vandaag gekeken op je weblog maar ik heb nog niks kunnen zien.
  Er staat nog steeds hetzelfde dat ze er nog mee bezig zijn.
  Ik heb jouw weblog wel in mijn favorieten staan dus dat moet toch goed komen zou ik zo zeggen.

  Groetjes en succes met je weblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is nu weer helemaal mis, volgens mij zijn alle weblogs weer offline. De mijne heeft het nog niet een keertje gedaan.. Werkt wordpress fijn? Hopelijk komt alles goed met de berichten die niet compleet meer zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een troep hebben ze van al onze mooie weblogs gemaakt he?! Echt niet leuk, hopelijk gaat het goed komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hopelijk komen al jullie sites weer snel online wordt er gek van alle mooie fotos van jullie zijn weg sterkte met wachten

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik mis alle web-logs met de prachtige foto's ontzettend.Komt alles wel weer goed????Het duurt zo vreselijk lang.Iedereeen sterkte met het weer starten van de nieuwe web-log.

  BeantwoordenVerwijderen