DOOP PAOLA TEN CATE | De Oranjes

maandag 19 september 2011

DOOP PAOLA TEN CATE

DOOP PAOLA TEN CATE

De op 25 februari geboren Paola Cecilia Laurentien Ten Cate werd vandaag in de Willibrorduskerk in Wassenaar gedoopt. Prinses Laurentien trad tijdens deze besloten familiebijeenkomst op als peetmoeder.

Onder de aanwezigen waren ook oma Prinses Irene, Koningin Beatrix, Kroonprins Willem-Alexander, Prinses Máxima en hun dochters, Prins Constantijn, Prinses Laurentien (peetmoeder) met hun kinderen, Prins Maurits en z’n gezin en uiteraard een groot deel van de Bourbon-Parme familie. Alleen Prins Jaime moest de doop van zijn nichtje missen vanwege andere verplichtingen. Voor zover bekend wonen Margarita, Tjalling en hun dochters Julia en Paola nog niet in Wassenaar, ze wachten nog steeds tot de verbouwing van hun woning op landgoed de Horsten voltooid is. Aan het inburgeren zijn ze dus al wel, getuigd de keuze voor deze kerk.

10 foto's: http://www.telegraaf.nl/binnenland/article10577630.ece

12 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je foto's hebt gevonden van de gastenbij de doop en natuurlijk ook van het gezinnetje zelf. Paola lijkt veel op haar vader vind ik. De drie A-tjes zien er ook stralend uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je fto's hebt gevonden van de gastenbij de doop en natuurlijk ook van het gezinnetje zelf. Paola lijkt veel op haar vader vind ik. De drie A-tjes zien er ook stralend uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke foto's en heel mooi dat er nu wel foto's van de doop zijn vrijgekomen want bij de doop van Julia hebben we hier niets van meegekregen. Ze zagen er stralend uit, fijn dat de prinses hernieuwd geluk heeft gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik vind voor Julia echt een leuk kindje. Alexia is helemaal niet verlegen meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat voor een deel 'online' maar ik kan er niet 'in' en de migratie is helaas nog steeds niet voltooid.. zucht..
  Ik laat het via deze noodweblog weten wanneer ie weer online is en ik weer kan loggen etc..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend leuk! Wat groeien de kindjes toch snel! Leuk om een aantal weer eens te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is Julia al gedoopt? Heb je daar foto's van?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt super leuk dat dit zo in de publiciteit komt! Had ik echt niet verwacht! Wat zijn het toch allemaal een schatjes! Super leuk is Amalia zo in haar jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk om de kleine Royals te zien, dat is toch weer een leuke verrassing! Baby Paola en haar zusje Julia zijn echt lieverdjes! Leuk dat alledrie de prinsesjes roze droegen! (Weer inspi voor een log over roze :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @. Het is helaas niet bekend wanneer Julia gedoopt is, maar denk van wel, aangezien haar zusje nu ook gedoopt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat we nu toch op de hoogte kunnen blijven, want ik mis de Royal-weblogs heel erg.
  Wat betreft de jurk van Amalia: zie ook de jurk die Elisabeth in Gent droeg bij de opening van het ziekenhuis dat haar naam draagt! Grappig, kopen de moeders in dezelfde winkel?

  BeantwoordenVerwijderen