Prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij viering restauratie Sint-Janskathedraal | De Oranjes

zondag 3 april 2011

Prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij viering restauratie Sint-Janskathedraal

Prof.mr. Pieter van Vollenhoven was vandaag in Den Bosch aanwezig bij de viering van de beëindiging van de restauratie van de Sint-Janskathedraal, dit omdat hij erevoorzitter is van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Nationaal Monument SintJan. De restauratie heeft in totaal twaalf jaar geduurd, dus verdiende het wel een feestje..


Pieter kijkt naar de Sint-Janskathedraal

5 opmerkingen:

 1. Dit bericht wordt nog ingevuld :P ben een slak momenteel..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha maakt niks uit !!! Weet je toevallig al of je de boeken nog wilt hebben?? ik weet eigenlijk niet eens meer of ik heb terug gereageerd ??
  Maar het boek van prinses Beatrix, daar staan alle foto's in van haar voor haar 18de verjaardag en alle tekeningen en alle andere knutsel werken die ze voor haar 18de gemaakt heeft. Het boek is samen gesteld door Hella Haase.
  het boek heet Beatrix 18 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En inmiddels moet ik dus dit logje nog steeds invullen :)
  Ja ik had een mailtje teruggestuurd..:
  Hoi Charelle,
  Besef met net dat ik hier helemaal nog niet op had gereageerd!
  Leuk dat je met dit aanbod aan mij denkt. Hoe heet het boek van Beatrix? Ik mag eigenlijk niet - al ben jij uiteraard wel te vertrouwen- mn adres etc. geven aan mensen uit mn mail..en bovendien is opsturen misschien ook nogal veel werk en zo. En ophalen zal ook niet gaan :) Dus ik wil wel een oproepje in de royalfanvivian brief zetten? die van april zal nu niet meer gaan, maar misschien in mei?
  Groetjes en nogmaals bedankt,
  Vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja klopt dat mailtje heb ik ontvangen alleen weet niet meer of ik daar weer op gereageerd heb.

  BeantwoordenVerwijderen