Oranje nieuws – 27 april 2011 | De Oranjes

woensdag 27 april 2011

Oranje nieuws – 27 april 2011

Officiële foto’s Prins Carlos
..De Hertog van Parma en Piacenza


Omdat hij de nieuwe Hertog van Parma en Piacenza is, zijn er vorige week officiële foto’s gemaakt van Prins Carlos.


Het zijn statige portretten geworden van Carlos die als een echte Koning poseert. Helaas ontbreekt zijn vrouw Annemarie op de foto’s..


Bekijk hier de foto’s
Kroonprins Willem-Alexander jarig
Willem_alexander_44 ..44 jaar!


Vandaag kan er – sinds 31 januari, verjaardag Koningin – weer gevlagd worden! Kroonprins Willem-Alexander viert vandaag zijn 44e verjaardag, en zal flink wat cadeautjes van zijn vrouw en dochters krijgen.


Woensdagmiddag is een vrije middag voor basisschoolkinderen, dus kunnen de prinsesjes fijn de verjaardag van hun vader meevieren, daarbij ontbreken hun zelfgemaakte knutsels natuurlijk niet. Ook Koningin Beatrix heeft vast wel even tijd bij haar zoon op de koffie te gaan. Nog even kan er ontspannen worden, want er volgen drukke dagen. Morgen reizen de prins en prinses naar Londen, waar ze vrijdag aanwezig zullen zijn op het huwelijk van Prins William en Kate. Een dag later zijn ze alweer in Limburg om Koninginnedag te vieren, terwijl Amalia, Alexia en Ariane 29 en 30 april aan de buis gekluisterd zitten om hun vader en moeder dan maar op die manier te zien.. Gelukkig is er zaterdagmiddag vast nog wel even tijd om over een rommelmarktje in de omgeving van Wassenaar te struinen..
Prof.mr. Pieter van Vollenhoven reikt gevechtsinsignes uit


Prof.mr. Pieter van Vollenhoven reikte vanmiddag in Gilze-Rijen aan zo’n 50 militairen van het Defensie Helikopter Commando zogenaamde ‘gevechtsinsignes’ uit.


De militairen hebben allemaal van 2004 t/m oktober 2010 meegewerkt aan de ‘International Security and Assistance Force’ in Afghanistan. Tijdens de uitreiking werd er stilgestaan bij de inzet van helikopters en zorgde de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht voor een muzikale omlijsting.


Fotoserie (PPE)

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de foto's van Carlos niet heel mooi. En van harte gefeliciteerd Alexander!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De foto's van Prins Carlos vind ik juist wel erg mooi.Jammer dat zijn vrouw er niet bij staat, maar goed; we krijgen foto's en Willem alexander van harte gefeliciteerd en veel plezier samen met je gezin en familie.
    Ben benieuwd naar het huwelijk en daarna uiteraard nara de Koniginnedagviering in Weert en Thorn.

    BeantwoordenVerwijderen