The day before THE ROYAL WEDDING | De Oranjes

vrijdag 29 april 2011

The day before THE ROYAL WEDDING

...Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima in Londen gearriveerd
Morgen is het zover, dan trouwt de Britse Prins William met zijn Kate Middleton.. Rondom de Westminster Abbey – de kerk waar het allemaal gebeuren gaat – kamperen al dagen mensen in tentjes in de hoop morgen het bruidspaar goed te kunnen zien. Naar verwachting wordt het huwelijk het best bekeken live tv-evenement ooit. Via zo’n beetje iedere zender is het live verslag van ‘The Royal Wedding’ te volgen, en natuurlijk ook via de NOS. Vanaf 11.10 uur begint de uitzending op Nederland 1. Om 11.00 uur Britse tijd (voor ons dus om 12.00 uur) begint de kerkdienst en zal – als het goed is – twee keer een ‘ja’ door de Westminster Abbey galmen. Natuurlijk wordt het een uitgebreide dienst met allerlei muziek en verschillende koren die van zich laten horen.. Verder houden verschillende mensen een toespraak. Na de kerkdienst volgt een rijtoer door wat straten van Londen, en met een uiteindelijke balkonscène op Buckingham Palace wordt voor de tv-kijkers de middag afgesloten. (Dat was bij de Zweedse Victoria en Daniel wel anders ;) ) Onder alle 1900 genodigden bevinden zich ook onze Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Vandaag kwamen ze aan bij het Mandarin Oriental hotel. Foto


Vanavond werd er in hetzelfde hotel – waar zich inmiddels veel (Koninklijke) gasten bevinden – een galadiner gehouden. Een aantal gasten is gefotografeerd, maar Willem-Alexander en Máxima zijn helaas tot nu toe nog niet in beeld geweest..


BEKIJK HIER HET PROGRAMMABOEKJE WAT VANDAAG IS GEPUBLICEERD!

2 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd en zit zeker straks achter de televisie en ook ben ik benieuwd naar het altijd leuke verslagje van jouw Vivian.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto van het bruidspaar zeg! Heel veel kijkplezier vandaag, en ik ben heel benieuwd naar de bruidsjurk!

    BeantwoordenVerwijderen