GROOT-BRITTANNIË : VERLOVING WILLIAM & KATE | De Oranjes

dinsdag 16 november 2010

GROOT-BRITTANNIË : VERLOVING WILLIAM & KATE

...Verlovingsring van wijlen Diana..


William kate verloofd ‘BREAKING NEWS’ vanuit het Britse Koningshuis!; Prins William en Kate Middleton zijn verloofd en zullen volgend jaar in de lente/zomer in Londen trouwen.


"De prins van Wales is verheugd om de verloving tussen prins William en mejuffrouw Catherine Middleton aan te kunnen kondigen," zo meldt het Britse paleis Clarence House in een verklaring. William ontmoette zijn vriendin op de St. Andrews universiteit in het Schotse Fife, waar zij een huis deelden. Ze zijn inmiddels acht jaar samen en daarom vond Prins William het tijd worden om tijdens de vakantie in Kenia – afgelopen oktober – Kate ten huwelijk te vragen. Vanmiddag was er een persconferentie/fotomoment. Daarbij werd ook duidelijk dat Prins William de verlovingsring van zijn moeder Diana aan Kate gegeven heeft.. :Foto: The British Monarchy


Vanavond is er om 20.00 uur op BBC1 een interview met het verloofde stel te zien!

9 opmerkingen:

 1. Super leuk! Gefeliciteerd! Hopelijk snel meer beelden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik ben super benieuwd naar hun huwelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk stel he! Ik ben ook heel benieuwd naar het huwelijk! Zal wel een groot feest worden... ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd en hopende laat de pers haar meer met rust dan dat ze destijds zijn moeder Diana hebben aangedaan. Maar toch geweldig nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen ik het gisteren las was ik meteen happy; ik vind het erg leuk dat dit superleuke stel eindelijk deze stap genomen heeft! Die onderste foto is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig nieuws en het kwam voor mij toch nog als een èchte verrassing! Het jurkje van Kate vind ik heel chic!! (zij het wat gewaagd bij de hals). Ik denk dat ze een aanwinst is voor de koninklijke familie en ik hoop dat zij en William elkaar gelukkig kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen