Staatsbezoek Chili aan Nederland - dag 2 | De Oranjes

dinsdag 26 mei 2009

Staatsbezoek Chili aan Nederland - dag 2


Het 2e dag van het Staatsbezoek dat de Chileense presidente aan ons land brengt begon met een bezoek aan het Anne Frank Huis. Mevrouw Bachelet bleef daarna in Amsterdam om op de Dam een krans te leggen. Ook had ze een ontmoeting met de Chileense gemeenschap, wat plaats vond in de Beurs van Berlage.
Rond het middaguur werd er geluncht op het Binnenhof in Den Haag, maar voordat er gegeten kon worden had de Chileense president eerst nog een gesprekje met president Jan Peter Balkenende. Wellicht over de menukaart? Toen de regeringslunch in de Ridderzaal naderde arriveerden - in lief roze- Koningin Beatrix, - in bekend grijs/blauw pakje- Prinses Máxima en Prinses Margriet in een stijlvolle blouse.


Fotoserie: KLIK


’ s Middags bezocht de president – in het gezelschap van wat politieke mensen- Rotterdam. Ze bracht o.a een bezoek aan de haven en aan een fruitbedrijf, ze mocht een lekkere kiwi eten uit de grote bak kiwi’s – een bak die ik, royalfanvivian erg graag in bezit zou willen hebben..


Vanavond bood de president de Koningin een concert aan van Barocco Andino uit Chili, naast de Koningin, waren ook Máxima Margriet en Pieter aanwezig. Vooral prinses Máxima viel op in haar prachtige oranje/rode galajurk. Het concert is een cadeautje van de president aan de Koningin, meer over Barocco Andino vind je op: http://www.barrocoandino.cl/ 


Fotoserie: KLIK

(Fotopresidencia/José Manuel de la Maza )
 

7 opmerkingen:

 1. Mooie fotoreeks. Ik vind ze er allemaal best wel leuk uitzien. Het pakje van Maxima is echt heel mooi, alleen zou ze een haarband als haarband moeten dragen en niet als hoed, dat werkt niet (vind ik).
  Bij het gala vond ik er iedereen ook super uitzien. Vooral Maxima valt op in haar nieuwe oranje galajurk !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heeft maxima een prachtige jurk aan en de rest van het gezelschap ook mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zag de koningin er mooi uit! Echt geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's!Ik vond ook vooral de koningin er super uitzien!Màxima droeg ook een mooie kleur galajurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hele leuke foto's! ze zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zien ze er chique uit zeg! Vooral de koningin heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke foto's vooral koningin beatrix zag er leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen