Máxima 38 jaar! | De Oranjes

zondag 17 mei 2009

Máxima 38 jaar!

Prinses Máxima viert vandaag haar 38e verjaardag! De vlag mag uit! – Wat mij betreft. Officieel mag de vlag niet op een zondag uitgestoken worden, en mag er pas morgen – 18 mei- voor Máxima’s verjaardag gevlagd worden. Belachelijk toch?
Aangezien ik gewoon in m’n eigen huis woon en niet in een gebouw van een of ander bedrijf, heb ik (en alle andere bewoners van Nederland)gewoon het recht vandaag de vlag uit te hangen, zoals de RVD min of meer meldt: “Voor particulieren en private instellingen bestaat een dergelijke instructie niet, maar desgevraagd wordt hen geadviseerd deze vlaginstructie te volgen. “

Máxima viert haar verjaardag thuis in Villa Eikenhorst - ook haar ouders zijn in Nederland! Ze zijn afgelopen week shoppend gezien in Den Haag (zie foto: http://img199.imageshack.us/img199/901/oudersmaximadenhaag.jpg)  . Máxima zal inmiddels al wel gewekt zijn door haar dochters die in hun pyjamaatjes met een tekening achter hun rug op de deur van de slaapkamer van mamma en pappa geklopt hebben. Dat prinses Máxima op een zondag jarig is dit keer, heeft voor hen dus wel een voordeel, ze is de hele dag thuis! Misschien maken ze weer wel net zo'n leuke fietstocht als vorig weekend – zie log http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2009/05/oranje-nieuws-1.html

Máxima’s gedachten zullen vandaag ook uit gaan naar 17 mei 2001, ze kreeg toen wel een heel bijzonder verjaardagscadeau: het Nederlandschap, al bestaat volgens haar eigen zeggen ‘Dé Nederlander niet’ En ongetwijfeld zal ze -als ze het zich nog kan herinneren- emotioneel terugdenken aan de dag waarop ze haar 1e kaarsje mocht uitblazen..Máxima, tussen haar jeugdfoto's kijkend naar haar 1e verjaardagsfoto..


(Foto midden: Marieke, http://royalfotograaf.web-log.nl/ )


Máxima gefeliciteerd!

23 opmerkingen:

 1. Goeiemorgen prinses maxima
  Ik wens je nogmaals een een hele fijne verjaardag toe, ik heb al wel een felicitatiekaart gestuurd maar op deze zondag nu je dochters ook vrij van school zijn en je ouders erbij zijn moet het toch welk een hele bijzondere dag worden.
  ook de hartelijke felicitaties voor je fantastische echtgenoot.
  hartelijke groeten Els doek-Stijnman

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!
  Hey,
  Ik zal je even uitleggen waarom Marly weg moet!
  De ouders van Isabella willen Marly niet houden.
  Daarom hebben ze besloten dat het kind alsware word verloot naar wie ze toe gaat! De ouders van Isabella geven haar aan mensen waar hun Marly graag kwijt willen en ze willen Marly zo min mogelijk zien! Ik vind het best wel erg als je er zo over denkt, maar dat is hun mening!
  Groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd! Maak er een mooie dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is ondertussen dan wel 18 mei, maar toch van harte gefeliciteerd. Een kaart is er weggedaan door mijn zoontje die dat erg graag wilde, dus er is wel aan gedacht.
  Annemieke, wie is Marly?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die tweede baby is Maxima niet! dat is strafbaar om zomaar foto's te plaatsen....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij is de tweede foto Máxima inderdaad niet. Wel een lieve foto! Leuk gedaan om Máxima zo naar haar eigen 1e verjaardag te laten kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk gedaan!! En Máxima nog gefeliciteerd! Ik hoop dat ze een fijne dag gehad heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweeeeeeldig gedaan, Vivian. Je bewerk kunsten zijn super. Ik hoop dat Máxima een geweldige verjaardag heeft gehad. Vol liefde, geluk, kadootjes en vrolijkheid. Is die tweede foto echt Máxima? Waar heb je 'm vandaan, want het lijkt er niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De foto stond in m'n Máxima-map, ach misschien is ze het niet, misschien ook wel..
  jammer dan..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Foto voor de zekerheid dan maar even verwisseld voor 2 andere foto's, waarvan ik 100% zeker ben dat ze het in ieder geval wél is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een hele mooie collage, en ik vind het zo leuk om die foto's te zien. Je herkent de kinderen er ook echt in!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke log, nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie collage viv! Ik hoop dat ze een fijne dag heeft gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zie helemaal geen foto van Maxima, tussen haar jeugdfoto's kijkend naar een verjaardagsfoto. Het is een leeg veld met bovenin een hokje met daarin een kruisje. Kun je me uitleggen wat ik moet doen om deze foto toch te zien???

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik denk dat het ligt aan de instellingen in je computer,helaas ben ik absoluut niet technisch om je verder te helpen.
  het feit dat je dat filmpje ook niet kunt zien, betekent denk ik dat veel programma's niet geinstalleerd zijn in je computer.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nou, helaas dan maar. Wel raar trouwens dat ik die foto eerst wel kon zien maar nadat je enkele foto's verandert heb is bij mij alles weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wijzigingen in de foto heb ik 't dan over.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het bestand is gewoon hetzelfde gebleven hoor..evt. wijzigingen hebben daar niks mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Via Google kwam ik weer bij deze log terecht en jammer genoeg kan ik de foto niet meer zien, heel jammer, want er zaten super onbekende jeugdoto's bij..

  BeantwoordenVerwijderen