Oranje nieuws - 14 mei 2008 | De Oranjes

woensdag 14 mei 2008

Oranje nieuws - 14 mei 2008

Isabella 6 jaar!


Isabella6jaar Isabella van Vollenhoven viert vandaag haar 6e verjaardag! Zij is de oudste dochter van Prins Bernhard en Prinses Annette, en heeft nog 2 jongere broertjes, Samuel en Benjamin.


Een publiekelijk optreden had ze bij het huwelijk van Pieter-Christiaan en Anita, en Prins Floris en Aimée. Ze was samen met haar nichtje Anna een van de bruidsmeisjes. Verder is bekend dat Isabella graag moedert over haar jonge broertje. Recent bij de doop van Magali duwde zij de kinderwagen. Toen haar broertje nog niet was geboren, bij de doop van nichtje Emma had ze zelf een popje bij zich om te verzorgen.


Isabella gefeliciteerd!


Vakantie in Zeeland en Spanje


Om de verjaardag van Willem-Alexander te vieren, verbleef het Kroonprinselijk gezin in het weekend van 26 april in Veere. (als ik dat geweten had..)
Ze logeerden in de Campveerse toren en zijn op verschillende plekken in de omgeving gesignaleerd. Om een indruk van hun verblijf te krijgen:
campveersetoren.nl


In de meivakantie vertrok het gezin naar Barcelona, Spanje, waar ze samen met Prinses Cristina , Inaki en hun kinderen (leden van de Koninklijke familie van Spanje) erop uit trokken.
Er zijn 3 foto’s van verschenen:

Amalia bij pappa in z'n nek, en Alexia aan de hand van Mammie
Máxima en Cristina lachend (op de cover van een Spaans blad)
Achter de buggy (waar Ariane in zit!)


Een niet helemaal media-loze vakantie dus, maar wellicht hebben ze die flitsen niet eens gemerkt, en het mooie weer maakte natuurlijk alles goed!


Margriet in dierentuin


Prinses Margriet opende vandaag in dierenpark Burgers Zoo in Arnhem de opening van 'Rimba', het nieuwe leefgebied voor Maleise diersoorten.

Foto's:

Proost!
Mooie foto van Margriet
Geopend!

10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Isabella, een fijne dag met broertjes, papa en mama, hopelijk is Bernhard inmiddels herstelt van zijn operatie! Leuk tekstje ook, over Isabella!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grote meid, alweer 6 jaar, gefeliciteerd en maka er maar een leuke dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig dat ze weg waren.Lekker weer gehad.Heel erg leuk die foto's!!!!Grappig om hun gewoon in hun sprijkerbroek te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke fotos van de prinsesjes en hun ouders, super dat we ze weer eens zien!
  Ik ga ook de foto met tekstje op mn web/log plaatsen, als je er bezwaar tegen hebt moet je het melden!!! Dan haal ik t weer weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!
  Ik wist het al, van Veere! Kennissen van ons hebben ze zien fietsen!! Maar ben het vergeten om tegen jou te zeggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto s wat word Amalia al groot en van harte gefeliciteerd Isabella

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Ik plaats niet zovaak meer op mijn site's dat heb je denk ik wel al gelezen. Maar ik wil vragen als jullie op http://beatrixenfamilie.web-log.nl blijven reageren en op mijn andere site's
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen