Oranje nieuws - 25 mei 2008 | De Oranjes

zondag 25 mei 2008

Oranje nieuws - 25 mei 2008

Laurentien 42 jaar! 


K7 Prinses Laurentien viert vandaag haar 42e verjaardag! Samen met haar echtgenoot Prins Constantijn wonen ze in Brussel en hebben 3 kinderen, Eloise, Claus-Casimir en Leonore. Laurentien is geregeld in Nederland te zien waar ze zich inzet voor goede doelen, naast het dagelijkse werk wat ze doet. Ze zet zich in voor het analfabetisme en is voorzitter van de Stichting Lezen en Schrijven.


Recent was ze nog in Azerbeidzjan, en gaf daar een toespraak over de wereldwijde problematiek van laaggeletterdheid. Vandaag even geen werk en viert ze haar verjaardag in het mooie Brussel, van harte gefeliciteerd!


(Foto gemaakt door Heleen Beens, Koninginnedag 08)


Sam 4 jaar! 


Sammierozijn Samuel van Vollenhoven mag vandaag 4 kaarsjes uitblazen! Deze op 25 mei 2004 stoere geboren zoon van Prinses Annette en Prins Bernhard heeft een ouder zusje, en een broertje die op 12 maart van dit jaar werd geboren.

Sam houdt van autorace. Dat heeft hij van zijn vader en oom. Die o.a. jaarlijks meedoen aan de paasraces. In 2007 zijn er foto’s verschenen van Samuel en zijn zusje Isabella in een autootje. Fotolink:
KLIK HIER

(Foto gemaakt door Jordi Besemer, doop Emma)

5 opmerkingen: