Oranje nieuws - 27 en 28 mei 2008 | De Oranjes

woensdag 28 mei 2008

Oranje nieuws - 27 en 28 mei 2008

Koningin op school en tussen hondjes 


Dinsdagmorgen bracht H.M. Koningin Beatrix een bezoek aan de 'Twentse school of Education' in Hengelo. De Twente School of Education is één van de acht door de minister van OCW erkende regionale centra voor onderwijsberoepen. Het werkbezoek stond in het teken van de bijdragen die lerarenopleidingen kunnen leveren aan het voorkomen van kwalitatieve en kwantitatieve tekorten aan leraren. De Koningin werd tijdens het werkbezoek vergezeld door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de heer dr. R.H.A. Plasterk.


Je zal maar in de aula van school zitten en daar stapt niemand minder dan Koningin Beatrix binnen! Voor 3 foto's klik hier!


En dinsdagmiddag verrichtte Koningin Beatrix de officiële opening van de nieuwe huisvesting van Stichting Hulphond. Dat is een stichting die hulphonden opleidt om mensen met een lichamelijke of auditieve beperking te helpen. Koningin Beatrix werd lief begroet door deze schatten van honden: VOOR EEN FOTOSERIE KLIK HIER!

Beatrixherpen
De koningin in de helikopter, gefotografeerd door Kitty Willems! Overname verboden!


Prinses Máxima bij tiende Anna Reynvaan Lezing en Talent naar de Top 


Prinses Máxima had vandaag 2 activiteiten in Amsterdam. Ze woonde ten eerste in De Nieuwe kerk de 10e Anna Reynvaan Lezing bij.
Maxima28mei 


Daarna ging ze richting Passenger Terminal ook in Amsterdam. Ze woonde daar de bijeenkomst 'Talent naar de Top' bij, tijdens deze bijeenkomst werd het Charter Talent naar de Top ondertekend.


Maxima28mei2
Foto's gemaakt door Marieke Jansen van Rosendaal! http://www.royalfotograaf.web-log.nl/
Overname verboden!

5 opmerkingen: