Royalfanvivian's ouwe trouwe brief- April 2008 | De Oranjes

woensdag 2 april 2008

Royalfanvivian's ouwe trouwe brief- April 2008

Hallo mensen!


Niet op 1 april maar op 2 april dit keer, de inmiddels traditionele ‘Royalfanvivian-brief’ Deze maand gaan we nog een maandje verder qua thema met de kleinkinderen van Margriet en Pieter! Koningin Beatrix en Prinses Margriet staan sinds de geboorte van Benjamin-12 maart gelijk met allebei 8 kleinkinderen!


Hoe het trouwens met de ‘weblog van het jaar verkiezing’ nu gaat geen idee , ze zijn weken geleden gehackt en sindsdien heb ik over een herstart niks meer gehoord.., erg jammer. Deze site stond er net zo goed voor


..maar ach..


Het is deze maand weer Koninginnedag!


Tegen die tijd maak ik er nog wel een log over met programma etc. Het zal voor mij in ieder geval weer een Koninginnedag achter de tv worden, en bij jullie?


Dan over de kopfoto wedstrijd, je hebt het vast al wel gelezen en zo niet, voor de geïnteresseerden: KLIK HIER
Ik heb nu 4 kopfoto’s binnen, dus zoveel concurrentie is er nog niet! Het zou leuk zijn dat er nog meer inzendingen komen. De keuze zal echter erg moeilijk worden want, ze zijn zóó mooi! Gelukkig hoef ik zelf niet te beslissen haha!


Geregeld zie je een logje verschijnen met een Koninklijk briefje met fotootje erbij. Omdat ook de kaartjes zonder foto leuk zijn, ben ik iets nieuws van plan..en nee verwacht nu niet iets spectaculairs..ik wil alleen maar zeggen dat ik aan het einde van de week (althans als ik wat ontvangen heb) al mijn Koninklijke post van die week in 1 log plaats. Zo laat ik dan toch weer alles zien, maar staat het niet overal en nergens. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat mn site in overvloed volstaat met kaarten. Dih is sun nie voe bestemd eej..


Dan nog iets leuks! nostalgienet.nl staat deze maand in het teken van ‘Het Koningshuis’ Ik ontving een mailtje met de vraag mijn bezoekers hier van op de hoogte te stellen, wie ben ik om dat niet te doen? Dus bij dezen. Je kunt er filmpjes kijken, een Quiz doen, van alles en nog wat! En nog historisch ook! Ik vlieg met m’n Oranje luchtballon – na dit stukje tekst te typen- er naar toe en zal wel even zoet zijn meej alles. Dus zoek je me, dan weet je me te vinden.


Dan sluiten we maar eens af..,


Koninkljke groet,


Vivian - vivianvalke@hotmail.com – voor jouw zelfgemaakte Oranje- foto’s en meer!


...Het Prinsesje die 10 april 1 jaar wordt! (Foto: RVD)

7 opmerkingen:

 1. Leuk idee van die kaartjes!ik ben nu al benieuwd:)Die website nostalgeniet is ook erg leuk!Lief prinsesje,Ariane!idd al bijna 1,wat is dat jaar snel voorbijgegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke brief en een leuke foto van prinses Ariane.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je een logje met bedankkaartjes gaat plaatsen! Dat vind ik altijd erg leuk :)
  Ik kijk koninginnedag ook achter de tv dit jaar..
  Hele lieve foto van Ariane! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd naar de kaartjes!
  Zal binnenkort is op de nostalgie site gaan kijken!
  Arianes eerste verjaardag wordt hopelijk een mooie dag!
  Vraag me af of we nog foto´s van het jarige prinsesje en haar zussen te zien krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey Vivian,
  Bedankt voor je bericht in mijn gastenboek.
  Jouw site blijft ook steeds leuk om door te kijken.
  Groetjes Wills

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alvast gefeliciteerd Ariane! Ik ga deze maand naar koninginnedag! Jij kan op mn foto's rekenen! Als ze lukken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Dih is sun nie voe bestemd eej"
  Tjonge, ben jij een zeeuwse?
  Dat wist ik niet :)

  BeantwoordenVerwijderen