Oranje nieuws - 4 april 2008 | De Oranjes

vrijdag 4 april 2008

Oranje nieuws - 4 april 2008

Máxima opent Simtrade Fair 


Prinses Máxima was vanmorgen in Rotterdam. Ze opende daar ‘de Simtrade Fair’ in de Kuip. Op die beurs laten een stuk of 50 simulatiebedrijven zien wat zien wat hun bedrijf in houdt. Simulatiebedrijven zijn een afspiegeling van echte bedrijven. Ze worden ingezet in het beroepsonderwijs en voor werknemers die willen reïntegreren in het arbeidsproces.


De zogenaamde bedrijven laten het werkproces zien van onder andere de detailhandel, zakelijke dienstverlening, Horeca en reisbranche. Zo is er een restaurant, schoenmaker, zorgcentrum, reisbureau, kantoorhandel en een bedrijf dat handelt in virtual reality. Op onderstaande foto-links is o.a. een smurf te zien die met Prinses Máxima in gesprek is. Deze smurf behoort tot de speelgoedstand: ‘Gifts and Toys’ .


Foto's: KLIK HIER


Prinses Margriet bij opening Koninklijke Weg


Prinses Margriet was vanmiddag op Paleis Het Loo in Apeldoorn aanwezig bij de officiële opening van de ‘Koninklijke Weg’. Dit rolstoelvriendelijke wandelpad loopt van Paleis Noordeinde in Den Haag via Paleis Soestdijk naar Paleis Het Loo en is daarmee het eerste Lange Afstand Wandelpad dat volledig toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking.


Foto's: KLIK HIER 


Koningin opent nieuwe huisvesting AIVD


Hare Majesteit de Koningin opende vandaag de nieuwe huisvesting van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) in Zoetermeer. De dienst is gehuisvest in het voormalige pand van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).


img512/7808/koniniginaivdnz5.jpg

7 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Maxima zag er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maxima heeft het geloof ik wel naar haar zin...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappige foto's!Màxima zag er mooi uit en was ook wel vrolijk geloof ik:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappige foto's!Màxima zag er mooi uit en was ook wel vrolijk geloof ik:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij PPE kun je nog meer foto´s zien van deze dag, en misschien is het zo dat maxima zwanger is van haar vierde kindje! Tenminste, mij viel het vorige week al op toen ze ergens te zien was dat er een klein buikje zat, en nu vond ik het dus weer een beetje zichtbaar... Het kan natuurlijk ook zijn dat ze de laatste dagen gewoon lekker gegeten heeft (doen we allemaal wel is), maar het zou natuurlijk wel superleuk zijn als maxima weer zwanger blijkt te zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's van de prinsessen! Vond prinses Máxima er leuk uitzien in dat jurkje! Leuk printje! :)

  BeantwoordenVerwijderen