Oranje nieuws - 25 april 2008 | De Oranjes

zaterdag 26 april 2008

Oranje nieuws - 25 april 2008

Pieter opent vernieuwd Forteiland Pampus


Professor. mr. Pieter van Vollenhoven opende vanmiddag een vernieuwd eiland, Forteiland Pampus bij Muiden. De opknapbeurt hield o.a. in het waterdicht maken van een dak, metselwerk restaureren, en koepels plaatsen over de vernielde geschutsopstellingen.


Het eiland is dus weer prachtig mooi en groots opgeknapt, over groot gesproken…, de foto’s die van vanmiddag zijn verschenen tonen alles behalve groot…, ach de lach van Pieter maakt alles weer goed..hoe klein een foto dan ook is.., toch? KLIK HIER


Prinses Margriet opent tentoonstelling ‘Hollandsch Kant’


Prinses Margriet was vandaag in Zwolle om daar de tentoonstelling ‘Hollandsch Kant’ te openen. Op de tentoonstelling – die t/m 27 juli in het stedelijk museum te Zwolle is te zien- wordt veel kantwerk tentoongesteld dat begin vorige eeuw erg modern was.


Wellicht wordt kantwerk en kantklossen d.m.v. de opening door Prinses Margriet én de tentoonstelling zelf wel weer populair!


img521/756/margriet25april08sa8.jpg

Foto's met dank aan Hans Smit! hanssmit-fotografie.nl Overname verboden!


Koningin, Sjeik Hamad en Amalia van Solms samen op Paleis Huis ten Bosch


Koningin Beatrix had vanmiddag in Paleis Huis ten Bosch een ontmoeting met de man met de lange naam, minster-president van Qatar, sjeik Hamad bin Jassim bin Jabr al-Thani. Deze ontmoeting met onze Koningin was een onderdeel van het bezoek dat Hamad deze week aan ons land brengt.FOTO, KLIK HIER

2 opmerkingen: