Oranje nieuws - 27 april 2008 | De Oranjes

zondag 27 april 2008

Oranje nieuws - 27 april 2008

Prins Willem-Alexander viert vandaag zijn 41e verjaardag! Hoewel hij vorig jaar volop in de belangstelling stond en later in het jaar een uitgebreid verjaardagsfeest op Paleis het Loo had met familie, vrienden, en andere Koninklijke genodigden viert hij zijn 41e verjaardag niet publiekelijk maar wel in het gezelschap van zijn vrouw,3 dochters, familie etc.
img241/2189/wa41jaarrm5.jpg
(Foto's: RVD)


Constantijn reikt prijs voor de World Press Photo van 2007 uit


Prins Constantijn reikte vandaag in Muziekgebouw aan ‘IJ in Amsterdam de prijs voor de World Press Photo van het Jaar 2007 uit. De beste foto was volgens de internationale jury gemaakt door de Britse fotograaf Tim Hetherington. Op de foto is een Amerikaanse soldaat te zien die uitgeput achterover leunt in een bunker in Afghanistan. Wil je de foto ook zien? KLIK HIER
De fotograaf ontving een bedrag van 10.000 euro en een nieuwe camera, een prijs waar menigeen jaloers op is, me too…
Constantijn dacht..alleen is ook maar alleen..vandaar dat hij zijn vrouw, Prinses Laurentien had meegenomen. Verder valt het mij op dat Constantijn een nieuwe coupe lijkt te hebben, of bin ik noe hlad verkeerd?


Foto’s van vandaag: KLIK HIER

8 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd en nog vele gelukkige jaren gewenst samen met uw leuke en vrolijk gezinnetje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd! :)
  Leuk dat Laurentien gisteren ook meegegaan is!! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kroonprins Willem-Alexander: Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag! Hopelijk hebt u gister een fijne dag gehad, samen met uw vrouw, kinderen en verdere familie en vrienden! :) Nog vele jaren toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd WA!Leuke foto's van Constantijn en Laurentien!Volgens mij heeft Constantijn idd een ander kapsel.....We gaan het zien op 30 april!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd!! En nog heeeel veel jaren!!

  BeantwoordenVerwijderen