Oranje nieuws - 1 april 2008 | De Oranjes

dinsdag 1 april 2008

Oranje nieuws - 1 april 2008

Prinses Máxima bij oratie houder Prins Claus Leerstoel 2007-2008


Prinses Máxima was vandaag in Den Haag. Ze woonde daar de oratie Culture and Politics Post-War Healing and Reconciliation in Mozambique bij van dr. Alcinda Honwana, aan het Institute of Social Studies.


Fotoserie: KLIK HIER


Koningin opent nieuwbouw Stichting Tragel


Koningin Beatrix opende vandaag in Clinge het nieuwe dagbestedinggebouw ’t Labyrint van de Stichting Tragel. Deze stichting biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking op 30 locaties in Zeeuws-Vlaanderen. Met het bezoek van de Koningin- die momenteel een keelontsteking (én iets met haar been heeft?)- werd op symbolische wijze een lange bouwperiode afgesloten waarin veel nieuwe woon- en dagbestedingvoorzieningen zijn gerealiseerd. Door een schilderij af te schilderen werd het gebouw ‘geopend’

3 foto's: KLIK HIER


Prins van Oranje bezoekt klimaatprojecten Noord Nederland


100_1030 Prins Willem-Alexander bezocht vandaag 3 projecten die betrekking hebben op de klimaatverandering. Hij bezocht de herinrichting Peizer-Eeldermade in de gemeente Noordenveld, de herinrichting van het Zernikecomplex in Groningen en de ontwikkeling van de Eemshaven als energiehaven. Het bezoek maakte deel uit van de werkbezoeken die de Prins aflegt in het kader van het Programma Ruimte, georganiseerd door het Ministerie van VROM.


(Foto met dank aan Marieke Jansen van Rosendaal, NIET recent)


Heb (nog) geen foto's van dit bezoek gevonden.

3 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Ze zagen er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto´s zijn leuk. Maar wat ziet de Koningin er vreselijk uit. Dit ben ik niet van haar gewend. Maar geeft niet.
  Niet mijn smaak, maar een ander kan het natuurlijk mooi vinden. Het lijkt wel of ze stepen op haar been heeft, op de foto dat ze in de helikopter zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan, die foto's, Vivian!
  En piet, dat zijn geen strepen, maar verband wat om het been van de koningin zit...

  BeantwoordenVerwijderen