Oranje nieuws –7, 8 april 2008 | De Oranjes

woensdag 9 april 2008

Oranje nieuws –7, 8 april 2008

100_1373 I.v.m. het overlijden van mijn supersupersuper schattige poes Boelie (11 augustus 1990-5 april 2008) kon ik het de laatste dagen niet opbrengen energie in m’n site te steken. Omdat deze site opgericht is op 11 augustus 2005 (haar verjaardag) zal ik m’n site blijven zien als ‘cadeautje’ voor mijn lieve vriendin Boelie, en proberen daar zo goed mogelijk voor te blijven zorgen.
Het gemis zal echter altijd blijven..


Oranje nieuws –7, 8 april 2008


Koningin ontvangt eerste minister van België


De eerste minister van België, Yves Leterme, bracht maandag 7 april een kennismakingsbezoek aan Nederland. Hare Majesteit de Koningin ontving de heer Leterme in audiëntie op paleis Huis ten Bosch.


Foto: KLIK HIER 


Prins van Oranje opent nieuw laboratoriumgebouw ESA/ESTEC


De Prins van Oranje opende dinsdagochtend het nieuwe laboratoriumgebouw van ESA/ESTEC in Noordwijk. In dit gebouw worden de technologieën ontwikkeld die nodig zijn om Europese ruimtemissies in de toekomst te kunnen uitvoeren. Het European Space Research and Technology Centre ESTEC is de grootste vestiging en het technisch hart van ESA.


Meer dan tweeduizend specialisten werken op ESTEC aan tientallen ruimtevaartprojecten, zoals astronomische satellieten, satellieten voor onderzoek aan milieu en klimaat, telecommunicatie, het navigatienetwerk Galileo en bemande ruimtevaartactiviteiten.

Foto 1 Foto 2


Prins van Oranje woont conferentie Samen Sporten bij en bezoekt sportspeeltuin


De Prins van Oranje woonde dinsdagmiddag in Amersfoort de conferentie Samen Sporten bij. De conferentie werd georganiseerd door het Oranje Fonds en stond in het teken van sport als middel om de samenhang in de buurt te bevorderen. Aansluitend bracht de Prins een werkbezoek aan sportspeeltuin Abstede in Utrecht. De Prins is beschermheer van het Oranje Fonds.


Het Oranje Fonds is het grootste fonds op sociaal gebied. Per jaar besteedt het ongeveer € 22 miljoen aan organisaties die de samenhang in de Nederlandse samenleving versterken. Het fonds is in 2002 opgericht en aangeboden aan de Prins van Oranje en Prinses Máxima. Zij zijn beschermpaar van het Oranje Fonds en gaan geregeld met het Oranje Fonds op werkbezoek om nader kennis te maken met gesteunde organisaties.
img153/732/wa8apriltc4.jpg


Prinses Máxima bij bijeenkomst Brussels Nederlands Vrouwen Netwerk 


Prinses Máxima heeft gisteren in Brussel een bijeenkomst bijgewoond van het Brussels Nederlands Vrouwen Netwerk. De Prinses heeft een korte toespraak gehouden en met een aantal van de 45 aanwezige vrouwen van gedachten gewisseld over economische, emancipatorische en maatschappelijke aspecten van het thema ‘Vrouwen en werk’.


In de discussie kwamen verschillende onderwerpen aan bod zoals de rol van de werknemers, werkgevers en de overheid op dit gebied. Onder de aanwezigen waren Europees commissaris drs. N. Kroes, een aantal leden van het Europees parlement en andere vrouwen die werkzaam zijn bij de Europese instellingen of het bedrijfsleven in Brussel.


Foto: KLIK HIER

6 opmerkingen:

 1. Vivian, nogmaals sterkte ermee! Ik vind eigenlijk dat Boelie ook een plekje verdient in de kopfoto, al is het maar een heel klein plekje! Misschien vind jij dit ook en kan de winnaar de kopfoto ietsjes aanpassen!
  Hopelijk blijf je doorgaan met je site zoals je deed voordat Boelie overleed, ik vind je site supergoed en zal hem altijd blijven bezoeken!
  Voor Boelie en voor jezelf moet je dit blijven volhouden!!!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Boelie krijgt een plekje in het menu, rechts.
  Ze vond die oranje kleur altijd zo bijzonder als ik door mn site scrolde.
  Vanavond start trouwens de kopfoto wedstrijd, bedankt voor jullie inzendingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joh Vivian, Wat erg van je lieve poes! Ik geniet al maanden van jouw site. Ik vind hem de mooiste van de sites die ik gezien heb en lekker up to date. Daarom wil ik je sterkte wensen bij het verlies van poes.
  En weet dat er dus een fan is die jou geweldig vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nogmaals sterkte met het verlies van je poes en inderdaad geef hem een plekje op je site, zodat je altijd ook als je met je site bezig bent, aan hem kunt denken en blijven denken. Boelie doort bij jouw en je site.Sterkte en we spreken elkaar nog wel Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte...!
  Verder mooie foto´s!

  BeantwoordenVerwijderen