Prinses Beatrix bezoekt Aruba - II | De Oranjes

vrijdag 31 maart 2017

Prinses Beatrix bezoekt Aruba - II

Op de tweede dag van haar bezoek aan Aruba bezocht Prinses Beatrix de Bubaliplas en was ze aanwezig bij de officiële overdracht van het Spaans Lagoen aan Park Arikok.Prinses Beatrix' vervoermiddel is deze dagen een wit busje met haar vlag. Vanochtend werd ze ermee naar de Bubaliplas, een belangrijk watergebied voor vogels en biodiversiteit, gebracht.
In een blauw pak en met enigszins gemakkelijke schoenen beklom de prinses de uitkijktoren van het vogelreservaat.
De prinses genoot zichtbaar. Dat is ook goed te zien op deze prachtige foto. Aansluitend was de prinses aanwezig bij de officiële overdracht van het Spaans Lagoen aan Park Arikok.
Door deze overdracht gaat het gebied onderdeel uitmaken van het Nationaal Park Arikok, waarmee  het Spaans Lagoen wettelijk beter beschermd wordt. Het Spaans Lagoen kent een hoge mate van biodiversiteit en is internationaal van groot belang vanwege de verschillende soorten flora en fauna. Tijdens de wandeling door het park waaide het behoorlijk. Door het gebruik van minder haarlak, kon de wind met het haar van de prinses spelen:
Aan het eind van de middag was Prinses Beatrix nog aanwezig bij een seminar van het Nationaal Park Arikok.

1 opmerking:

  1. Wat ziet ze er goed uit onze oud koningin en nu zo heerlijk ontspannen op Aruba.Net als haar moeder die o.a. naar Israel ging en dat ze ze een drrom wordt werkelijkheid. Ik hoop dat ze nog lang en in goede gezondheid onder ons mag blijven.

    BeantwoordenVerwijderen