Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Koppert Cress | De Oranjes

dinsdag 7 maart 2017

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Koppert Cress

Koningin Máxima was vanmiddag in Monster (gemeente Westland) waar ze de winnaar van de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016 bezocht.


Voor haar bezoek aan Koppert Cress, een tuinbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse eetbare planten en bloemen die door nationale en internationale chefkoks, restaurants en hotels worden gebruikt, had de Koningin een nieuwe beige jurk van Natan uit de kast gehaald. Op de jurk was een insectenbroche bevestigd. Toepasselijk voor de rondleiding door het 'bos', maar het beestje bleef natuurlijk goed vastgespeld op de jurk zitten.
Máxima kreeg tijdens haar bezoek één van de smaaklessen te zien die Koppert Cress wekelijks geeft aan leerlingen van basisscholen. Daarna krijgt ze een rondleiding in het bedrijf waar ze in de proeftuin een toelichting kreeg op verschillende eetbare bloemen en planten. Ook de Koningin at enkele bloemen en planten.
In het bedrijfsrestaurant sprak de Koningin tot slot met Tamara de Weijer, voorzitter van Vereniging Arts & Voeding, over het belang van gezonde voeding op de werkvloer.

1 opmerking:

  1. Wat had de Koningin een mooie jurk aan, alleen de broche die overigens erg mooi is, vond ik te druk bij deze jurk.

    BeantwoordenVerwijderen