Familie van Vollenhoven doet mee aan Hollandse 100 | De Oranjes

zondag 5 maart 2017

Familie van Vollenhoven doet mee aan Hollandse 100

Voor de derde keer heeft de Familie van Vollenhoven deelgenomen aan de 'Hollandse 100'. De opbrengst van het evenement gaat naar Lymph&Co, dat is opgericht door Prins Bernhard.
Onder de 506 deelnemers was weer een flink aantal bekende Nederlanders, met in de hoofdrol natuurlijk de Familie van Vollenhoven. Uiteraard stonden Prins Bernhard en zijn broers bij de start op de ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen. Sterker nog: Bernhard gaf zelf het startschot. Ook Prinses Margriet, Prinses Annette, Lucas en Felicia van Vollenhoven schaatsten mee.
Voor het eerst nam ook Prinses Aimée dit jaar deel aan het evenement. "Vorig jaar langs de kant gestaan om Floris en alle familie aan te moedigen en nu op schaatsles om dit jaar ook zelf zoveel mogelijk op te halen voor Lymph&Co!”, schreef ze op de website van De Hollandse 100.
Haar dochters stonden trots langs de kant bij de rest van de kleinkinderen van Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven die allemaal aanwezig waren.
Traditiegetrouw maakte Pieter weer foto's van zijn schaatsende zonen, schoondochters en kleinkinderen.
Na de zware tocht van 10 kilometer schaatsen, stapten Prins Pieter-Christiaan, Prins Bernhard en Samuel van Vollenhoven nog op de fiets voor een tocht van maar liefst 90 kilometer.

Met de actie is dit jaar 370.000 euro opgehaald.

1 opmerking:

  1. Een geweldig mooi doel en dat er zoveel Leden van de koninklijke Familie meedoen, dat is fantastisch toch en het bedrag dat ze op hebben gehaald is helemaal tof. In een woord FANTASTISCH

    BeantwoordenVerwijderen