Nieuwe portretfoto's Koninklijke familie | De Oranjes

maandag 12 oktober 2015

Nieuwe portretfoto's Koninklijke familie

De website van het Koninklijk Huis is vernieuwd. De indeling is overzichtelijker én er zijn nieuwe portretfoto's van de volwassen leden van de Koninklijke familie:
Foto: Jeroen van der Meyde/RVD

Foto's: Jeroen van der Meyde/RVD

Portretfoto's van Prinses Irene, Prinses Christina, Prinses Mabel, Prins Maurits, Prinses Marilène, Prins Bernhard, Prinses Annette, Prins Pieter-Christiaan, Prinses Anita, Prins Floris en Prinses Aimèe zijn te bekijken via deze link.

4 opmerkingen:

 1. Jammer dat er geen nieuwe fotos van de prinsessen zijn, dat mag altijd.. kga even op de website langs..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze op de vernieuwde, mooie website van het Koninklijk huis gezien en ze zijn heel mooi, zeker die van prinses Christina, die vind ik persoonlijke heel mooi. Alhoewel de andere portretten ook heel mooi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De nieuwe fotos zijn mooi - de nieuwe website na je - dood gewoon - niets koninklijk. En de oude fotos van de prinsesjes steken er echt wel uit - want de hoofden zijn nu te groot, opzet? Nee-denk het niet - ook zijn er heel wat paginas die niet 100% klaar of een beetje raar zijn - kijk maar goed en vind met mij meer dan 5 dingetjes.... toen ben ik er mee gestopt - want dat kan in mijn ogen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een succes vind ik die nieuwe site van het Koninklijk Huis ook niet.. En het toont een beetje 'kil'..

  BeantwoordenVerwijderen