Prinses Margriet bij vergadering erebestuur IPC | De Oranjes

donderdag 15 oktober 2015

Prinses Margriet bij vergadering erebestuur IPC

Prinses Margriet woonde vandaag in Luxemburg een vergadering van het erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC) bij. Tijdens de vergadering werd vooruitgeblikt op de aankomende Paralympische Spelen volgend jaar in Rio de Janeiro.

De jaarlijkse vergadering van het erebestuur van het International Paralympic Committee (IPC) vond dit keer plaats op het Groothertogelijk Paleis in Luxemburg. Groothertog Henri had de leden daar uitgenodigd. Onder de leden bevinden zich Prinses Margriet, Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg, Prinses Victoria van Zweden, Prins Albert van Monaco, Prinses Haya Bin Al Hussein van Jordanië, Prinses Astrid van België, mevrouw Maria Guleghina, de heer James Wolfensohn, de heer Hassan Ali Bin Ali en mevrouw Therese Rein.

Zo'n tien jaar geleden trad Margriet toe als lid van het erebestuur. De leden van het erebestuur ondersteunen de missie van het Comité om paralympische sporters in staat te stellen grote sportprestaties te leveren en om sportmogelijkheden te ontwikkelen van beginners- tot topniveau.

Kleding
Prinses Margriet droeg een zwarte rok met donkergroen jasje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten