Koninklijk paar ontvangt president Kagame van Rwanda | De Oranjes

maandag 5 oktober 2015

Koninklijk paar ontvangt president Kagame van Rwanda

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima ontvingen vandaag thuis op de Eikenhorst president Paul Kagame van de Republiek Rwanda. Na een gesprek met Koning Willem-Alexander, poseerde Koningin Máxima in een andere hoek van de kamer met de president. Máxima sprak met de man in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de VN-secretaris-generaal voor onder andere microfinanciering. President Kagame bezoekt Nederland nog tot morgen. Hij spreekt tijdens zijn bezoek verder onder anderen met minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken en minister Lilianne Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.


Kleding
Koningin Máxima droeg haar blauwe jurk van La Dress (te koop voor 249 euro) Ze droeg de jurk al eens in maart bij een bezoek aan 'Kinderen Maken Muziek'. Natuurlijk had de Koning zijn stropdas weer op de jurk van zijn vrouw afgestemd.

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige mooie jurk droeg de Koningin; stond haar ook echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat Nederland iets will betekenen voor Rwanda. Jammer dat Kagame die op zijn geweten meer dan 6 million onschuldige dood heeft. Als Nederland niet Sorgietta kan ontvangen, waaroom Kagame wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmmmh... wil ook best op de Eikenhorst ontvangen worden - maar geen idee wat ik moet doen om dat te halen.. hahaha!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met president worden maak je een goede kans, maar ja, dat wordt je niet zomaar helaas :)

   Verwijderen
  2. Dank je! Ga het probeeren - hahaha - dacht meer aan iets met sport?!

   Verwijderen