Gezin Prins Constantijn gaat wonen in de Burnierstraat | De Oranjes

donderdag 23 juli 2015

Gezin Prins Constantijn gaat wonen in de Burnierstraat

De verhuizing van Prins Constantijn, Prinses Laurentien en hun kinderen Eloise, Claus-Casimir en Leonore is aanstaande. Inmiddels is ook bekend wáár het gezin zich in Den Haag gaat vestigen. Namelijk in de Burnierstraat in de wijk Benoordenhout.
Behalve hun huis in Brussel, zullen de prins en prinses ook het huurhuis opzeggen die ze sinds vorig jaar oktober kort in gebruik hadden. Het huis aan de Amaliastraat zag er vanbinnen koninklijker uit dan het huis in de Burnierstraat, maar daar zal uiteraard nog verandering in komen. Gravin Eloise kan vanuit het nieuwe huis binnen een kwartiertje lópend naar het Maerlant Lyceum. In de verwachting ligt dat Graaf Claus en Gravin Leonore naar de openbare basisschool 'Benoordenhout' gaan, dat tegenover de school van Eloise ligt. Ook Paleis Huis ten Bosch is dichtbij.

Het huis, een rijksmonument, is door de prins en prinses gekocht voor 990.000,euro. De makelaar omschrijft het als: "Karakteristiek, robuust, halfvrijstaand herenhuis met bedrijfsruimte. Groot huis met veel mogelijkheden, prachtige grote kamers, uitermate geschikt voor kantoor aan huis of praktijk.  Aan de rand van het Benoordenhout met een landelijke sloot voor de deur. De luxe woonkeuken heeft openslaande deuren naar de tuin van 165 vierkante meter, die op het voor de zon gunstige zuiden is gelegen. Ook is er een dakterras aanwezig."

5 opmerkingen:

  1. Wauw, mooi huis! Lijkt me inderdaad geschikter voor een gezin met drie kinderen dan dat huis in de Amaliastraat. Zie je Claus al een piratenhoofdkwartier inrichten op die zolderkamer? :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. neee - Claus - de zoon van Constantijn...

    BeantwoordenVerwijderen