1967: Prins Claus op de laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse | De Oranjes

zaterdag 25 juli 2015

1967: Prins Claus op de laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse

In 1967 nam Prins Claus deel aan de 51e editie van de Nijmeegse Vierdaagse, die ook deze week weer gelopen werd. Bij de finish zat Prinses Beatrix te wachten om hem het Vierdaagsekruisje op te spelden.

2 opmerkingen:

  1. Een heel leuk filmpje, met plezier naar gekeken en ik kan het me nog herinneren destijds van de journaalbeelden dat prins Claus aankwam en prinses Beatrix hen toegemoet kwam. Ik was weliswaar pas 7 jaar, maar de beelden maakte toen wel een enorme indruk op me dat ik door wilde gaan met het verzamelen van alles wat betreft het koninklijk huis betrof.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn dat je ook in de zomervakantie gewoon door gaat.....

    BeantwoordenVerwijderen