Prinses van Oranje 11 jaar | De Oranjes

zondag 7 december 2014

Prinses van Oranje 11 jaar

De Prinses van Oranje viert vandaag haar 11e verjaardag.

Morgen zal Amalia voor de laatste keer trakteren op de Bloemcampschool. Begin volgend jaar neemt ze namelijk deel aan de Cito-toets, om -als het allemaal meezit - haar schoolcarrière waarschijnlijk voort te zetten op een Haags gymnasium. Gelukkig draait ook bij een prinses niet alles om school, en beleeft ze in haar vrije tijd veel plezier aan paardrijden, hockey, zingen en pianospelen. Tot voor kort deed Amalia ook aan judo en ballet, maar dat werd toch wel een beetje te druk..
Foto: © Lichelle Roozeboom, kleineroyals.wordpress.com 


Afgelopen vrijdag werden er nieuwe foto's van de prinses met haar zusjes vrijgegeven.

4 opmerkingen:

 1. Amalia van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om mijn foto zo versierd te zien! Heel mooi, en toepasselijk dat Amalia net zwaaide op het moment dat ik de foto maakte! Ze is echt al een dame aan het worden! Gefeliciteerd Amalia!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) Ik vond het zo'n feestelijke foto omdat ze zo enthousiast zwaaide, dat ik hem wel toepasselijk vond als verjaardagsfoto :)

   Verwijderen
 3. Het was inderdaad al zo'n feestelijke foto en nu helemaal :) Ons kroonprinsesje is inmiddels echt een jongedame geworden. Amalia heeft veel hobby's, wel handig als je koningin wordt moet je eigenlijk overal geïnteresseerd in zijn..

  BeantwoordenVerwijderen