FOTOSESSIE IN ARGENTINIË – 2014 | De Oranjes

maandag 22 december 2014

FOTOSESSIE IN ARGENTINIË – 2014

De fotosessie op het Wassenaarse strand ging vanwege de ramp met vlucht MH17 deze zomer niet door. Toch kregen we vandaag alsnog een fotosessie op het strand te zien, bij het Nahuel Huapi-meer in Villa La Angostura. 

Bekende locatie
Het Koninklijk gezin viert de kerst afwisselend in Nederland en Argentinië. Voorafgaand aan de kerstvakantie in Argentinië wordt traditiegetrouw een fotosessie georganiseerd. Het Koninklijk paar hoopt dan de rest van de vakantie met rust gelaten te worden. Ook twee jaar geleden vond de fotosessie plaats in Villa La Angostura - een plaats in de provincie Neuquén. Koningin Máxima kent dit gebied al heel lang, omdat ze vanaf haar 4e al met familie hier op vakantie was. Haar broer Martin heeft er bovendien een restaurant. Ook voor Koning Willem-Alexander, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane is Villa La Angostura inmiddels geen onbekende locatie meer. Een klein minpuntje is dat je er niet echt relaxed kan lopen.. 

Amalia maakt zich mooi met mascara 
Twee jaar geleden was het weer te slecht en werd voor de fotosessie uitgeweken naar de residentie van de gouverneur. Nu scheen gelukkig de zon, wat mooie plaatjes opleverde. De prinsessen waren in gemakkelijke 'wandelkleding' gekleed, maar de nu 11-jarige Amalia is zich aan het interesseren voor make-up en had wat mascara aangebracht.  De roze broek en het lila shirt met hart van Ariane komt wellicht bekend voor. Ze droeg het namelijk ook tijdens de vakantie deze zomer in Peru. Behalve op het strand werd er, op aandringen van de Koning, ook bij de  "mooie bomen" geposeerd. En het gezin nam  óp een boomstam plaats. Vooral Prinses Alexia was blij dat de fotosessie er weer opzat. "Eindelijk klaar. Eindelijk!" verzuchte ze.

"Groot kerstcadeau dat het goed met mijn vader gaat"
Aansluitend sprak het Koninklijk paar met de pers. Koningin Máxima kreeg onder andere een vraag toegeworpen over de gezondheid van haar vader. "Hij maakt het gelukkig goed, het is het grootste kerstcadeau" aldus de Koningin. Het Koninklijk paar vertelde verder dat het goed gaat met de prinsessen op school. "We zijn heel tevreden ouders. het gaat goed" zeiden ze in koor. Over Amalia's naderende middelbare school zei de Koning: "Ze mag die zelf uitkiezen uit een door ons geselecteerd lijstje. Een besluit is nog niet gevallen. De CITO-toets is later dit jaar. We moeten het nog allemaal uitvinden hoe het gaat."

14 opmerkingen:

 1. Ben super benieuwd naar de foto's. Wat ik nu al heb gezien, vind ik echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super foto ik ben benieuwd naar de rest van de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vrolijke foto's uit Argentinie.
  Beetje jammer van de kleding wat in mijn ogen best wel een rommeltje is. Op gelegenheden is alles uitgedacht op kleur en dragen ze nog vaak hetzelfde, maar dit had toch iets verzorgder gekund. Over de haren maar niet te spreken. Er zijn toch leuke diademen of speldjes in omloop. Maar hierover zal ik wel gezeur krijgen. Maar nogmaals dit is mijn mening.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook meestal geen fan van de kleding die de prinsessen dragen hoor ;)

   Verwijderen
 4. kleurrijke vakantiefoto's op het eerste gezicht. Maar wie in de ogen van de kinderen kijkt beseft snel, dat eeeeentje onmiskenbaar ongelukkig is.... en dat was ook het mooie stemmetje wat zij: "eindelijk klaar, eindelijk"..... of niet? Prettig kerstdagen royalfanvivian...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De foto's zijn kleurrijk en ik vind de locatie prachtig. Wat worden de meisjes groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto´s.

  Vivian ik wens jou hele fijne kerstdagen en een koninklijk 2015 toe.
  En alvast van harte met je website jubileum!

  Groetjes en tot volgend jaar! Wills

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Vivian,

  Kun je misschien een blogje doen met alle bedankkaartjes die je dit jaar hebt gekregen? Vroeger was je altijd actief met de kaartjes en dat vond ik erg leuk! Show us more! :D

  Beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! Ik zal - als meer mensen dat leuk vinden - vanaf januari weer maandelijks een selectie laten zien!

   Verwijderen
  2. Maar... ik moet er nog aan toevoegen dat ik niet zo heel actief ben wat kaartjes sturen betreft. Al heb ik wel weer een stapeltje kerstkaarten richting Koninklijke personen gestuurd.

   Verwijderen
 8. Als dit weer terug kan komen, dan heel graag; je boeken en nieuwe aanwinsten en koninklijke kaartje, zou weer erg leuk zijn.
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nieuwe aanwinsten heb ik niet vaak meer.. maar misschien zou ik dat per half jaar o.i.d. kunnen doen. Voor nu heb ik in ieder geval ingepland dat ik iedere 10e van de maand de bedankkaartjes (of selectie ervan) van de ontvangen kaartjes uit de vorige maand laat zien. 10 januari dus wat ik in december ontving :) Maar jullie hebben het sowieso voor het zeggen in 2015. Op 5 januari komt er een informatielog online over de 'viering' van 10 jaar royalfanvivian.

   Groetjes,
   RFV

   Verwijderen
 9. Aangezien ik pas een nieuwe laptop heb, moet ik nog even uitvogelen hoe ik de draadloze scanner ingesteld krijg.. maar ik hoop dat ik later deze week een overzicht met Koninklijke post uit december kan publiceren.

  BeantwoordenVerwijderen