KIJK LIVE: Uitvaart Koningin Fabiola | De Oranjes

vrijdag 12 december 2014

KIJK LIVE: Uitvaart Koningin Fabiola

Vanaf 9.50 uur op NPO 1 of via deze livestream

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat we deze weer kunnen bekijken via livestream, maar ben nu in de gelegenheid om deze rechtstreeks te bekijken, dus dat ga ik dadelijk om 9.50 uur dan ook doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik viel er halverwege in (boodschappen) maar het was een mooie maar ook aparte dienst. Dat ze op de grond stond met haar kist vond ik heel apart. Maar later hoorde ik dat het betekent dat je heel nederig bent naar god toe, ook al was ze koningin.
  De kinderen van Mathilde en Filip hebben toch maar twee uur gezeten. Mathilde had het erg te kwaad, hopelijk kan ze het een plek geven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mij ook opviel dat het ook naast hun Koninklijke titels ook normaal ouders zijn, die trots zijn op hun kinderen, die voorlazen. prachtig gedaan en wat was Laurent weer apart, gewone bril buiten en zonnebril op in de kerk en waarom gingen hij en zijn vrouw niet mee naar de kapel in Laken. heel apart, maar verder het lied van Will Tura: Hoop doet Leven, geweldig weer, net als 21 jaar geleden bij de uitvaart van Koning Boudewijn.

  Sterkte voor de familie en hopende kunnen ze met z'n allen en zeker Koningin Mathilde het in de toekomst een mooi plekje geven om door te kunnen gaan met hun leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wel jammer, dat de "kleine" Beatrix achter de "brede rug" van Laurent zat..... indrukwekkende dienst en ook sober maar heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen