FOTOSESSIE IN LECH - 2014 | De Oranjes

maandag 17 februari 2014

FOTOSESSIE IN LECH - 2014

In Lech vond vanochtend het traditionele fotomoment plaats met de Koninklijke familie. Hoewel vorig jaar alleen Prinses Beatrix samen met het Koninklijk paar en hun dochters poseerden, waren dit keer ook Prins Constantijn met zijn gezin en Prinses Mabel met haar dochters bij de fotosessie aanwezig. 


Afgelopen zaterdag liet de Oostenrijkse media al weten dat de Koninklijke familie veilig was geland in Innsbruck en vanuit daar per auto naar Lech werd gebracht. Prinses Beatrix verbleef naar verluidt al enkele dagen in de wintersportplaats. De Koning koos, in tegenstelling tot vorig jaar, niet nog een keer voor een lange treinreis, ondanks dat de prinsesjes daar wel van hadden genoten. Vandaag, juist op de dag dat Prins Friso twee jaar geleden het skiongeluk kreeg, verscheen ook Prinses Mabel met dochters Gravin Luana en Gravin Zaria bij de skipiste. Er werden foto’s gemaakt van de gezinnen, van de kleinkinderen met oma Beatrix, en een foto van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prins Constantijn, Prinses Laurentien en Prinses Mabel samen die qua kleding goed op elkaar waren afgestemd. Aan de skikleding van de kinderen is overigens goed te zien hoe hard ze groeien. De Prinses van Oranje verschijnt als oudste jaarlijks in een nieuw pak, terwijl haar zusjes de jassen dragen die zij twee jaar geleden nog droeg. Datzelfde gebeurd bij Gravin Eloise en haar zusje Gravin Leonore.


© Screenshots NOS

Na een kwartier geposeerd te hebben, stapte de familie op de ski’s en zwaaiden ze de fotografen uit die geacht worden hen de rest van de vakantie met rust te laten. Prinses Alexia had net iets teveel zin en viel in de haast over haar zusje heen, die ze vervolgens een troostende knuffel gaf. Niet veel later viel Prinses Ariane weer toen ze met de skilift de berg op ging. "Help mij mama" schreeuwde ze snikkend. Gelukkig kon de Koningin haar, met behulp van een skileraar, weer snel overeind helpen.

Foto: ©  Robin van Lonkhuijsen  RVD/ANP


Foto: ©  Koen van Weel  RVD/ANP

13 opmerkingen:

 1. Wat ben jij er snel mee zeg, ben je vrij vandaag ??? Maar goed, het is weer een mooie fotosessie geweest en dapper van prinses Mabel, dat ze er bij is. je kunt wel zien dat de kinderen van Friso en Mabel niet gewend zijn aan de camera's, maar toch staan ze er leuk op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd vrij, maar niet altijd achter de pc :) Vanochtend toevallig wel even snel een bericht erop gezet met vaag screenshot.. dus nu wat bijgewerkt met twee rechtenvrije foto's..

   Verwijderen
 2. Leuke foto's van de familie. De enige Koninklijke familie die met z'n allen op wintersport gaan en poseert voor een fotosessie, unieke familie dus. Op de familie foto's van pagina 6 van de link hierboven 'foto's gemaakt' zie je (ik althans) het gemis van Friso, een 'symbolisch' leeg gat tussen de Koning en Prinses Beatrix. Ondanks dat de zon niet schijnt, en de pers het niet leuk vindt denk ik, zouden ze toch een zonnebril moeten dragen. De sneeuw blijft fel. Inderdaad Vivian, chapeau je bent er weer snel bij.

  Fleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker nu ze voor het eerst weer 'compleet' op de foto staan is de lege plaats heel duidelijk ja..

   Verwijderen
 3. Leuk dat je meteen de kopfoto hebt aangepast!

  Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie log heb je weer gemaakt! Mooie kopfoto ook! Leuk om de familie weer in deze setting te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt :) Ik heb ze in de kopfoto maar even een mooier en zonniger decor gegeven..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie fotosessie, al is de lege plaats inderdaad wel opvallend, wat is de koninklijke familie dapper. De kinderen worden zo groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's zijn er weer uit voort gekomen! Wat worden ze toch allemaal groot! En Alexia ook met beugel, zo zie je maar weer hoe gewoon de kinderen ook zijn. Kijk al weer uit naar de zomer fotosessie van dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is die kopfoto mooi geworden! En dat log ook natuurlijk. Ik geniet er altijd van dat je van die heerlijk uitgebreide logs maakt die gewoon helemaal compleet zijn. Heel erg leuk! Die lege plaats is erg opvallend, maar wat zijn ze dapper om de fotosessie precies 2 jaar later te plannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je veel en mooie foto’s op je blog geplaatst ook de kopfoto. Aan deze fotosessie vind ik erg leuk dat de royals bijna allemaal in de zelfde kleuren te voorschijn kwamen. Ook straalt er zoveel liefde vanaf. We mogen trots op zo’n koningshuis zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het zijn weer leuke foto's geworden! Leuke kopfoto op je site!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een prachtige log! Ook de kopfoto is weer erg leuk. Het zijn mooie foto's geworden.

  BeantwoordenVerwijderen