Doe mee en win: ‘Modekoningin Máxima’ | De Oranjes

vrijdag 14 februari 2014

Doe mee en win: ‘Modekoningin Máxima’Over het boek:
“Koningin Máxima heeft jaarlijks meer dan honderd publieke afspraken in haar agenda staan en wordt daarbij nauwkeurig gevolgd door de pers in binnen- en buitenland. Naast de nodige aandacht voor de inhoud van het Koninklijke bezoek, wordt ook de kleding van Máxima elke keer onder de loep genomen. In Modekoningin Máxima neemt royaltyexpert Josine Droogendijk een kijkje in de garderobe van onze nieuwe koningin. Het boek gaat onder meer over de verschillende ontwerpers, de accessoires, kapsel en make-up, juwelen en de symboliek achter haar kleding.”

RoyalfanVivian verloot 5 exemplaren van dit boek! 

Wil je ook kans maken? Doe dan mee met onderstaande ‘zwart-wit kleding quiz’. Veel mensen kunnen de kleurrijke kleding van Koningin Máxima en de prinsessen van nu dromen, maar hoe zit dat met de kleding uit de geschiedenis van de Oranjes? Door de fotografie uit die tijd leek alles wel zwart-wit. Weet je aan de hand van details toch nog de kleding te herkennen? Stuur dan de antwoorden (namen van de personen door wie het gedragen werd) + adresgegevens op naar viviankramer@hotmail.com met als onderwerp: Modekoningin Máxima. Dit kan t/m 21 maart. Winnaars krijgen op 23 maart bericht.Bonuspunt:
Mensen die óók hebben deelgenomen (of dat nog gaan doen) aan de ‘Koninklijke postzegels quiz’ en daar minstens vijf punten gescoord hebben, krijgen een extra punt voor deze prijsquiz.

8 opmerkingen:

 1. Knap hoor diegene die de foto's goed hebben, maar mij gaat dat niet lukken. Komt je boek ook in de winkels te liggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hoeft ze trouwens ook niet allemaal te weten. Als er niemand is die alle antwoorden goed heeft, maak ja alsnog kans als je er bijv. 6 wist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie tot nu toe maar 3 bekende plaatjes :) maar ga toch wel proberen mee te doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij deze heb ik ze naar je toegestuurd de antwoorden. Ik denk ze toch allemaal te weten, behalve van nummer 1 daar ben ik niet zeker van.

  BeantwoordenVerwijderen