PRINSES CAROLINA ZWANGER | De Oranjes

zaterdag 1 februari 2014

PRINSES CAROLINA ZWANGER

Prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer verwachten half mei hun eerste kindje.

 © Screenshot huwelijk op 16-06-2012
Net als tijdens de viering van 200 jaar Koninkrijk, toen bekend werd dat Prinses Viktória in verwachting is, is er vandaag – op de avond van het dankfeest voor Beatrix – weer zwangerschapsnieuws te melden. Behalve de hoogzwangere Prinses Viktória, werd er vanavond ook een buikje gesignaleerd bij de anders zo slanke Prinses Carolina. Het duurde dan ook niet lang voordat een woordvoerder van de familie aan de media bevestigde dat er inderdaad nóg een kleinkind aankomt voor Prinses Irene dit jaar.

4 opmerkingen:

  1. Geweldig nieuws;ik had het eerlijk gezegd niet verwacht bij deze bijna 40 jarige prinses, maar van harte gefeliciteerd en ook ook prinses Irene die dit jaar dus nog 2x oma wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het geweldig nieuws, superleuk!! Ze is inderdaad de jongste niet meer, maar het kan nog, wie weet komt er hierna nog wel een kindje. Wat een mooi lettertype gebruik je nu en leuk die kroontjes bij de laatste reacties.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk weer een Nederlandse prinses zwanger. En fijn dat Beatrix weer in haar kasteeltje woont. Kan ze genieten van haar oude dag.

    BeantwoordenVerwijderen