BEOORDELEN: Máxima's mooiste outfit 2013 | De Oranjes

zondag 15 december 2013

BEOORDELEN: Máxima's mooiste outfit 2013

Uit alle inzendingen heb ik een selectie gemaakt van de tien meest genomineerde kledingstukken, wat toevallig alleen jurken zijn. T/m 23 december kunnen jullie ze via deze link stuk voor stuk beoordelen met een cijfer. Op 24 december volgt tot slot de finaleronde waarin je een keuze kunt maken uit een van de drie mooiste outfits van Koningin Máxima dit jaar.

7 opmerkingen:

 1. bij deze heb ik dede outfits beoordeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is makkelijker als de naam van de foto wordt aangepast in de omschrijving.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het was lastig omdat ik niet wist welke er kwamen maar ook niet meer wist welke cijfers ik al had gegeven. maarde blauwe blijft favoriet. superjuirk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooohhh, ik heb ze op volgorde gezet! een 1 voor de mooiste. Oeps, mag het nog een keer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je de cookies op de pc verwijderd kun je nog een keer! :)

   Verwijderen
  2. bedankt, ik heb er nu de juiste punten aan gegeven..

   Verwijderen