Papo d’Anjo prinsesjes | De Oranjes

zondag 13 november 2011

Papo d’Anjo prinsesjes


Zoals de meeste moeders koopt/bestelt Prinses Máxima bij verschillende winkels kleding voor haar dochters. Zowel in binnen – als buitenland. Een merk waar Máxima (maar ook haar Spaanse collega Letizia) dol op is, is het Portugese Papo d’Anjo.Het jurkje wat Alexia droeg tijdens de fotosessie in Italië dit jaar, heeft haar zus én de Belgische Elisabeth in een grotere versie. Erg populair dus in de Koninklijke families.  Papo d’Anjo is een Portugees kledingmerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lissabon. Maar over de hele wereld hangt de kleding in boetiekjes en is het te bestellen via de webshop: http://www.papodanjo.com/  De kleding is klassiek, maar toch schattig. De jurkjes, blouses en jasjes gaan niet met de tijd mee en zijn daarom zo bijzonder. Papo d’ Anjo staat verder bekend om de drukke motiefjes en mooie details. Dat maakt ieder kledingstuk weer exclusief. Wie de webshop bekijkt, komt al gauw herkenbare jurkjes en prints tegen. Omdat de website zich aan het seizoen aanpast, zijn lang niet alle kledingstukken die Prinses Máxima hier kocht nog te zien.

Enkele voorbeelden van kledingstukken die momenteel nog via de webshop te bestellen zijn:
Foto’s: papodanjo.com, RVD, Gera Nieland – haagsallerlei.nl, Els Jacobi, screenshots

16 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige log, zo ontzettend leuk! Ik ben helemaal fan van dit merk, het zijn leuke jurkjes! Vrolijk, fleurig, wat wil je nog meer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je dit hebt gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Vivian!

  Je site is weer op en top 'royalfanvivian'. Knap gedaan, leuk! :)

  Succes ermee.

  Trouwens, hele leuke log!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke log! Heb gelijk ook even op de site zitten kijken en ik kwam ook een jurkje tegen dat prinses Elisabeth heeft ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjonge Vivian, wat een leuke log! Toen ik dit las moest ik er direct aan denken dat dit weer helemaal 'vivians logjes' zijn (;

  De jurkjes die ze van dit merk hebben zijn erg leuk! Lekker vrolijk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Héle leuke log! Heel leuk dat je dit ontdekt hebt en om dit nu te weten. Vind kinderkleding sowieso erg 'interessant' van de royals!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superlog! Echt heel leuk! Ook superschattige kleding van de prinsesjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke log! Hele mooie jurkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zeg! Ja ik zag ook het jurkje wat Elisabeth droeg met de foto's die pas zijn uitgegeven n.a.v. haar 10e verjaardag, geloof ik. Ik denk dat we ze wel vaker in die jurkjes zullen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. weet iemand waarom de prinsesjes altijd dezelfde kleding aanhebben bij officiële gelegenheden/fotosessies?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. weet iemand waarom de prinsesjes altijd gelijk gekleed gaan op officiële foto's?

  BeantwoordenVerwijderen