Nieuwe website | De Oranjes

zaterdag 22 oktober 2011

Nieuwe website

De migratie van mijn en vele andere weblogs op weblog.nl is nog steeds niet voltooid. Grote vraag is hoe lang het nog gaat duren en of het wel goed komt.. Omdat ik het afwachten zat ben heb ik alle berichten en reacties geïmporteerd en ben ik deze nieuwe website begonnen..

Er moet nog flink wat gebeuren. De kopfoto, het lay-out en de zijbalk moeten nog onder handen genomen worden.
Zie royalfanvivian's noodweblog voor meer informatie: royalfanvivian.wordpress.com

9 opmerkingen:

 1. hallo Vivian,

  veel succes met je nieuwe blogspot.

  groetjes,
  Lizette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeannette Lassche25 oktober 2011 om 10:42

  Hoi Vivian.

  Heel veel succes met je nieuwe website.

  Groetjes Jeannette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je meteen onder de favorieten gezet en ik blijf trouw komen en heel veel succes met deze site.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je website ziet er al mooi en leuk uit! Succes met het nog mooier maken van de website. Hopelijk gaat het ook echt snel als je 'echte' weblog voelen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi,
  Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat worden, ik vind de kopfoto alvast mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel succes met de nieuwe website!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoihoi!
  Het ziet er super mooi uit!
  Ik hoop dat het zo verder lukt, en wens je veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He,he,he, eindelijk kan ik je webssite bekijken en bericht lezen na maanden zoeken waar je benten pas gisteren heb ik ondekt.andere website moet ik nog zoeken,die weet ik niet of er zit en ik vindt wel migratie erg lang over gedaan en vindt niet zo netjes wat je belooft heb diegene migratie moet doen , maar goed ,ik wens je veel succes met je site en ik blijft je volgen , hoor. Vr.Groet Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja en de migratie is nog steeds niet voltooid.. dus reden genoeg om hier opnieuw (nou ja gelukkig wel met al mn berichten) te beginnen! En ook nog eens met .nl adres!

  Dank je!

  BeantwoordenVerwijderen