Prinses Amalia treed op tijdens ‘Bloemcamp Got Talent’ | De Oranjes

zaterdag 15 oktober 2011

Prinses Amalia treed op tijdens ‘Bloemcamp Got Talent’

Aangemoedigd door zusje Alexia

Zoals eerder gemeld bestaat de Bloemcampschool – waar Amalia, Alexia en Ariane op zitten –80 jaar. Vanwege het jubileum heeft de school verschillende activiteiten georganiseerd. In september werden de prinsesjes al op foto’s van een sponsorloop en het zingen van een lied gesignaleerd. Vorige week besloot de school een ‘Bloemcamp Got Talent’ middag te organiseren voor alle klassen. Daarbij trad Prinses Amalia met 5 vriendinnetjes op!

Tijdens de middag die in de gymzaal van de school plaatsvond, konden kinderen hun ingestudeerde optreden/toneelstuk aan hun medeleerlingen tonen. Dokters, clowns, en verschillende K3-clubjes waren gevormd in de hoop de grote beker te winnen… Prinses Amalia – die ervaring heeft met balletoptredens – was dan ook niet bang om met haar 5 vriendinnen te dansen en te zingen op het podium terwijl haar zusje Alexia trots toe keek. Helaas eindigde Amalia’s groepje niet op de 1e plaats. Hoewel ze misschien een beetje teleurgesteld was, wist ze op dat moment niet dat haar ketting (die ze ook droeg toen ze met oma op stap ging) vele malen kostbaarder is dan de beker..

12 opmerkingen:

 1. Dat die foto's toch steeds vaker op de pc staan ( eigenlijk wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja :) Normaal gesproken is alles erg afgeschermd, kunnen alleen de ouders inloggen om foto's en andere info te zien. Maar het lustrumgedeelte van de site is gewoon voor iedereen te zien. Met nu dus weer nieuwe foto's van de prinsesjes :) erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook erg leuk dat ze dat doen! :) Niet alles moet privé zijn!
  Dat kan echt nie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk!! Vivian, weer goed gevonden! Het zijn prachtige foto's! Maar de mediacode begint steeds ingewikkelder te worden, je mag geen linkjes meer plaatsen naar foto's.. maar dit valt er gelukkig weer buiten! (Toch?)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je het al gehoord?! Nr. 4 is in aantocht!

  http://gpdhome.typepad.com/nieuwsberichten/2011/10/elizabeth-opnieuw-overgrootmoeder.html

  Elizabeth opnieuw overgrootmoeder
  Koningin Elizabeth wordt in maart volgend jaar - als alles goed gaat - opnieuw overgrootmoeder. Autumn Phillips, echtgenote van haar oudste kleinzoon Peter Phillips, is in verwachting van haar tweede kind. Het paar heeft al een dochter, Savannah.

  Buckingham Palace maakte het nieuws vrijdag bekend. De koningin en prins Philip zijn 'delighted', zo liet een woordvoerder weten. Peter Phillips is de zoon van prinses Anne en Mark Phillips. Peters zus Zara trouwde deze zomer met de Engelse rugbyinternational Mike Tindall. © RB

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja las ik ook van de week! Erg leuk nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan de foto's niet zien. Kan de webpagina niet vinden; komt er te staan. Betekend dit dat de foto's zijn verwijderd????

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja de school heeft ze verwijderd..SBS 6 had namelijk een item hierover gemaakt (die hebben dus hier gespiekt)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat flauw zeg...! Gelukkig heb ik ze inmiddels gezien op een andere site. Ik zal de naam maar niet noemen, stel je voor dat ze daar ook worden verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het ook erg flauw. Gelukkig heb ik dankzij jouw logje hier de foto's opgeslagen!

  BeantwoordenVerwijderen